Örümcek Adam Filminin Aktörü Kim Olacak?

Ersin Kılıç

Siz ne düşünüyorsunuz? hangisi role daha yatkın?


     Sony'nin Disney, dolaylı olarak Marvel ile yaptığı anlaşma sonucu bildiğiniz gibi örümcek Adam ilerleyen dönemlerde Marvel Sinematik Evrenine dahil olacak. Kaptan Amerika Civil War filminde daha sonra ise kendi özel filminde boy gösterecek olan Örümcek Adam'ın aktör seçiminde ise artık sona gelindi. 
 
     Marvel'ın bir süre önce beş farklı aktörle görüştüğü rapor edilmişti. Şimdi gelen söylemlerde ise bu sayının ikiye düştüğü belirtiliyor. Hatta hafta başında bazı sinema sitelerinde rolü Asa Butterfield'in kaptığı bile söylendi. Daha önce Hugo ve Ender's Game gibi filmlerde yer alan ve ilersi için oldukça umut vaat eden bu ismin Örümcek Adam maskesini giyeceği söyleniyor.
 
     Dedikodularda yer alan bir diğer isim ise The Impossible ve Hearrth of the Sea gibi filmlerde yer alan Tom Holland. Bu isminde gündeme gelmesine rağmen Asa Butterfield, örümcek Adam rolüne bir adım daha yakın duruyor.
 
     Şahsi fikrime gelince her iki adayda Peter Parker rolü için oldukça genç duruyor. Buna rağmen bu bir dezavantaj mı diye sorarsanız, hayır cevabını veririm. Çünkü hem filme daha 2 sene var hemde bu rolü kapacak olan isim muhtemelen önümüzdeki uzun yıllar bu rol ile karşımıza çıkacak. MCU'e başrolde dahil olan tüm isimler rolünü uzun zamandır yapıyor. Diğer yandan da Marvel zaten genç bir Örümcek Adam portresi çizileceğini belirtmişti. Bakalım önümüzdeki günlerde resmi açıklama gelecek mi?