Assassin's Creed Brotherhood Yeni Bilgiler

Necmettin Arat



Ubisoft'un yapımcılığını üstlendiği ve Assassin's Creed serisinin üçüncü halkası olacak Brotherhood hakkında yeni bilgiler açığa çıktı. 19 Kasım'da oyuncularla buluşacak olan oyunun merakla beklenen çoklu oyuncu modu, hikayesi ve karakterleri ile ilgili bilgileri öğrenerek merakımızı biraz da olsun bastıracak gibi duruyor bilgiler.

Oyunda Ezio Auditore da Firenze karakterini yönlendireceğiz. Konu olarak ise Cesare Borgia'nın babasının Ezio'yu öldürememesinden dolayı bunu bir intikam haline getiren azılı düşmanımız Cesare ile kapışacağız. Cesare oyunun başında ordusunu toplayıp villamıza saldıracak, Ezio'nun amcasını da öldürecek. Bu saldırıdan sonra Monteriggioni şehri karışacak yasak elma kaybolacak ve Ezio düzeni yeniden sağlamak, amcasının öcünü almak, yasak elmayı bulmak adına mücadele verecek. Ezio bu macerasında Roma'ya Cesare'nin karargahına giderek ve yasak elmayı geri almaya çalışacak.

Assassin's Creed Brotherhood'da ki karakterler ise şu şekilde
: Assassin's (Ezio Auditore da Firenze, Niccolò di Bernardo dei Machiavelli, Mario Auditore), Knights Templar (Rodrigo Borgia, Cesare Borgia), Dostlarımız (Leonardo di ser Piero da Vinci, Caterina Sforza)

Multiplayer oyun karakterleri ise: The Doctor, The Courtesan, The Executioner, The Banker, The Priest, The Hunter, The Barber, The Merchant, The Harlequin, The Officer, Giovanni Auditore da Frienze (exclusive olarak sunulacak) bu şekilde.
 
Oyunun Single Player Modu silahları: Longswords, Crossbow, Double Hidden Blades, Poison Darts, Hidden Guns, Spears, Halberds and Pikes, Throwing Knives, Warhammers and Maces, Calives, Wheellock Pistols, Axes şeklinde.

Oyunun Multiplayer Modu silahları: Axe, Dagger, Switchblade, Claw, Razor, Hidden Gun, Smoke Bomb, Throwing Knives şeklinde.

Multiplayer Modu Oyunları: 6-8 kişiye destek veren Wanted ve Hunter Mode.