Ubisoft, AC: Unity'nin Season Pass'ını Satıştan Çekti, Ücretsiz Oyun ve DLC Hediyesi Geldi

Samet Konuksal


    Son oyunlarında ağır eleştiriler alan Assassin's Creed'in bu sene çıkan oyunu Unity'nin teknik açıdan problemli oluşu, bardağı taşıran son damla olmuştu. Sorunlu bir çıkışın ardından oyunu yamalarla düzeltmeye çalışan Ubisoft, Unity'nin Season Pass'iyle ilgili ilginç bir hamle yaptı.
 
    Assassin's Creed: Unity'nin Season Pass'ını satıştan çeken Ubisoft, daha önce oyunun Season Pass'ını satın almış kişilere ücretsiz oyun hediyesi sunmaya başladı. Unity'nin Season Pass sahiplerinin, hediye oyun olarak aralarında The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin's Creed: Black Flag, Rayman Legends ve Just Dance 2015'in bulunduğu önemli oyunlardan birini seçebileceği belirtiliyor.
 
    Bunun haricinde Ubisoft, mevcut Assassin's Creed: Unity sahiplerine de ücretsiz DLC sürprizi yaptı. Firma, oyunun DLC planlamasının ilk parçası olan Dead Kings'in bütün Unity sahiplerine hediye edileceğini açıkladı.
 
    Firmadan gelen haberler bu şekilde olsa da Assassin's Creed: Unity'nin DLC planlamasının aynen devam ettiği belirtildi. Yani Unity'nin DLC'leri planlandığı gibi çıkmaya devam edecek fakat bunları toplu olarak Season Pass yoluyla satın almak mümkün olmayacak.