WoW: Warlords of Draenor, İlk Günde 3.3 Milyon Sattı

Samet Konuksal


    Çıkışının üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen ek paket ve güncellemelerle beraber taze kalmaya çalışan World of Warcraft, bunu fazlasıyla başarıyor. Geçtiğimiz günlerde Warlords of Draenor'la birlikte karşımıza çıkan oyun, yeniden yükselişe geçti.
 
    Activision Blizzard'dan gelen duyuruya göre World of Warcraft: Warlords of Draenor, çıkış gününde 3.3 milyon sattı. Oyunun beşinci ek paketinin çıkışıyla beraber aktif üye sayısı da yeniden 10 milyona yükseldi. En son açıklanan raporlarda World of Warcraft'ın aktif üye sayısı 7.4 milyon olarak gösterilmişti. Bu konuda oyun, kendi rekorunu 2010 yılında 12 milyon üye sayısıyla kırmıştı.
 
     Bilzzard Entertainment kurucu ortağı ve CEO'su Mike Morhaime “Bu kadar fazla sayıda oyuncunun Warlords of Draenor’u ilk günden oynamak için bir araya toplandığını ve yeni içerikten büyük keyif aldıklarını görmek çok heyecan verici. Bu genişleme paketi üzerinde gerçekten çok çalıştık ve oyunculardan gelen güzel tepkileri ve World of Warcraft’a göstermeye devam ettikleri inanılmaz desteği gerçekten de inanılmaz takdir ediyoruz.” şeklinde bir açıklamada bulundu.