Assassin's Creed: Unity'nin Season Pass İçeriklerinde Yepyeni Bir Oyun Bulunuyor

Samet Konuksal


    Seri üretim hâline geçmesiyle beraber yoğun olarak eleştirilen Assassin's Creed serisi bu sene iki değil, tam üç farklı oyunla karşımıza çıkacak. Assassin's Creed: Unity'nin Season Pass içeriklerini duyuran Ubisoft, yepyeni bir oyunu ortaya çıkardı.
 
    29.99 dolarlık bir fiyata sahip olacak olan Season Pass içeriklerinde Assassin's Creed: Unity için yeni silahlar, yetenekler, görevler, kıyafetler ve en ilginci de yepyeni bir oyun sunuyor. Unity'nin Season Pass içerikleri Dead Kings ve Assassin's Creed Chronicles: China başlıkları altında karşımıza çıkıyor.
 
 
 
    Oyunun Dead Kings isimli DLC'si, oyuncuları Paris'ten Saint Denis'egötürüyor. Unity'nin senaryosundan sonrasını konu alan Dead Kings DLC'sinde, yepyeni bir bölgeyi keşfediyoruz. Dead Kings'in görevlerini co-op olarak oynayabileceğimiz belirtiliyor.  
 
    Gelelim Ubisoft'un aldığı ilginç karara. Unity'nin Season Pass'ında Assassin's Creed Chronicles: China ismindeki yepyeni bir oyun bulunuyor. Oyuncuları 16. yüzyılın Çin'ine götüren yeni oyun, Ezio Auditore tarafından eğitilen Shao Jun ismindeki kadın suikastçiyi oynamamıza izin veriyor. Bu mini oyun 2.5 boyutlu bir şekilde karşımıza çıkıyor.