Türk Oyun Sektörünün Yeni Göz Bebeği: Reclaim

Tayfun Kumaş

 
    Tam olarak dört kişilik ekip ile hazırlanan Reclaim, iOS platformlarındaki yerini aldı. İşgalci robotlara karşı hayatta kalmak için mücadele verdiğimiz bu oyunda, son zamanların en iddialı grafikleri ile karşımıza çıkıyor.
 
     Bilim kurgunun, aksiyon ile birleştiği Reclaim'de, Aurus adlı bir dünyada çeşitli donanım ve silahlarla, yüksek hızlı bir tankı kontrol ediyorsunuz. Sonsuz bir şekilde tankımızın ilerlediği yollarda, bizi engellemeye çalışan robotları yok edip, Aurus'u kurtararak, oradaki insanlığın hayatta kalması için kritik değerde olan kaynakları toplayacaksınız.
 
 
     Şu an iOS için ücretsiz olarak kullanıma sunulan oyun, 6.0 ve üst sürümlerini destekleyen Reclaim, iPhone, iPad ve iPod Touch ile uyumlu. Toplamda 54.1 MB büyüklüğüne sahip olan Reclaid'in iOS mağazasına buradan ulaşarak oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

    Ayrıca oyunun önümüzdeki aylarda hem Android, hem de Windows Phone için çıkış yapması bekleniyor. Bunun yanı sıra Reclaid, yakında tüm ülke pazarlarına açılacak.
 
     Oyunun oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.