Call of Duty: Advanced Warfare'ın Özel Sürümleri Duyuruldu

Tunahan Başol

 
     Geçtiğimiz dakikalarda yayınlanan senaryo videosu ile serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Call of Duty: Advanced Warfare için 3 farklı özel sürüm duyuruldu.
 
     Digital Pro Edition, Atlas Limited Edition ve Atlas Pro Edition adlarındaki bu özel sürümlerin hepsinde, 2 farklı silahın (Bal-27 AE Tüfek ve Atlas 45 AE Tabanca), Atlas exoskeleton'ın, kaskının, oyuncu kartının bulunduğu, Atlas Digital Content Pack adlı indirilebilir içerik yer alacak. Ayrıca bu pakete sahip olan oyuncular, senaryo modunda exoskeleton'larına erkenden yeni özellikler katabilecek.

     Oyunun koleksiyoncu sürümleriyle birlikte, Call of Duty 4: Modern Warfare'da bulunan Pipeline haritasının elden geçirilmiş hali olan Atlas Gorge adlı haritaya ücretsiz olarak erişebileceksiniz.
 
     Hem Digital Pro Edition hem de Atlas Pro Edition'ın içerikleri arasında Season Pass de bulunuyor. Eğer bu sürümleri alırsanız, oyunun çıkışından sonra yayınlanacak olan 4 farklı harita paketine de ek ücret vermenize gerek kalmayacak.
 
     Son olarak, Atlas Limited Edition veya Atlas Pro Edition'ı satın alan oyuncular, metal tasarımlı oyun kutusuna, oyunun soundtrack'ine ve Atlas: Advanced Soldier adlı kılavuz kitaba sahip olacaklar.
 
     The Atlas Limited Edition $79.99, Atlas Pro Edition $119.99 ve Digital Pro Edition $99.99 fiyat etiketleriyle oyunculara sunulacak.