EA, Xbox One'a Özel Paralı Üyelik Sistemi EA Access'i Duyurdu

Samet Konuksal


    Online Pass, Season Pass gibi paralı üyelik sistemlerinden sonra Electronic Arts'tan bir hamle daha geldi. EA, Xbox One'a özel yeni paralı üyelik sistemi EA Access'i duyurdu. 
 
    Yapılan açıklamalara göre EA Access üyeliği satın alan kişiler, EA'in belirlediği bazı oyunlara erişim sağlayabilecekler. Şu anki program duyurusuna göre Xbox One kullanıcıları, Xbox Live Gold üyeliğinin haricinde aylık 4.99 dolar ödeyerek FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 ve Battlefield 4sınırsız olarak oynayabilecekler. Bu oyunların arasına yenilerinin de ekleneceği söylenmiş.
 
    Bunun haricinde EA Access üyelerine farklı fırsatlar da sunulacak. EA Access üyeleri, EA'in bütün dijital ürünlerini %10 indirimle satın alabilecekler. Ayrıca EA Access üyeleri, önümüzdeki dönemde çıkacak olan Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 ve Dragon Age: Inquisition gibi oyunları da çıkış gününden 5 gün önce oynamaya başlayabilecekler. Eğer oyuncular daha sonra oyunları satın almaya karar verirlerse, kayıt dosyalarının tam sürüme taşınacağı belirtiliyor.