Call of Duty: Black Ops'un Yeni Videosu Yayınlandı

Alkan Adakaner

 
     Infinity Ward'un elemanlarının neredeyse yarısının Activision'dan ayrılmasından sonra Call of Duty serisinin bütün yükü Treyarch'ın üstüne kalmıştı desek sanırım yanlış olmaz.
 
      Şu an herkes Treyarch'ın ne yapacağını beklerken bir süre önce duyurulan Call of Duty : Black Ops'un ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu ekran görüntülerine bakarsak iddialı bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.
 
     Ekran görüntülerinde en çok dikkat çeken şey Crossbow'un (yaylı tüfek) oyuna eklenmiş olması oluyor. Bu silah sayesinde düşmanlarımızı sessizce öldürme fırsatı yakalayacağız.
 
    Bunun yanı sıra yine görüntülerde helikopter kullandığımız bölümlerin olması da dikkat çeken sahneler arasında bulunuyor. Ayrıca karlı bölümler, yıkık binaların bulunduğu bölümler ve Vietnam'dan bir sahne de dikkat çekiyor.
 
    E3 fuarında muhtemelen bir çok videosunu göreceğimiz oyunun Official Xbox Magazine'den taranan ilk oyun içi görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Güncelleme:  Oyunun yeni videosu yayınlandı. Video oldukça kısa olsa da grafikler hakkında bilgi veriyor.  Videoya göre 18 Mayıs'ta oyunun ayrıntılı bir videosunu izleme fırsatı bulacağız. [DHVIDEO=1204]