PvZ Garden Warfare Xbox One'da 1080p Olmayacak mı?

Samet Konuksal


    Şimdiye kadar yayınlanan videolarıyla oldukça eğlenceli duran Plants vs. Zombies: Garden Warfare, 25 Şubat'ta Xbox One ve Xbox 360 çıkışını yapacak. Konsolların çıkışından sonra PC ve PS4 planlarının olduğunu duyduğumuz PopCap tarafından ilginç açıklamalar geldi.
 
    Daha önce Garden Warfare'ın Xbox One'da 1080p / 60 FPS değerlerinde çıkacağını söyleyen oyunun yapımcısı Brian Lindley, verdiği yeni bir röportajda kelime oyununa başvurdu. Konuyla ilgili sorulan soruya net cevap vermekten kaçınan Lindley, "Xbox One'da oyunu 1080p görüntü çıkışıyla oynayabileceksiniz. Doğal çözünürlük olarak Battlefield 4'le aynı çözünürlüğü kullanmıyoruz. Yeni nesil konsolların her ikisinde de bütün EA oyunlarında 1080p deneyimini yaşayabilirsiniz. Bazılarını doğal çözünürlükle, bazılarını ise upscale yöntemiyle." açıklamalarını yaptı.
 
    Bildiğiniz gibi Battlefield 4'ün Xbox One sürümü 720p doğal çözünürlüğe sahipti. Lindley de 1080p konusunda net bir açıklama yapmadığına göre Plants vs. Zombies: Garden Warfare'ı Xbox One'da 900p çözünürlükte göreceğiz gibi duruyor. Oyunun FPS oranıyla ilgili yeni bir açıklama gelmiş değil. Ancak eski açıklamalarda 60 FPS değerlerini göreceğimiz söylenmişti.