Get Even'ın Ana Platformu PC

Samet Konuksal


    Daha önce çok fazla gündeme gelebilmiş yapımlarla karşımıza çıkamayan yapımcı The Farm 51, geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuruyla birlikte çok konuşulmuştu. 3D tarama yöntemiyle geliştirilen ilk oyun olma özelliğini taşıyan Get Even adına yeni açıklamalar geldi
 
    Yayınlanan görüntü ve videolarında gördüğümüz grafikleriyle dikkatleri çekmeyi başaran Get Even'ın ana platformunun PC olduğu açıklandı. Yaptığı açıklamada oyunun baş tasarımcısı Wojciech Pazdur, "Get Even'ı geliştirmeye başladığımız ilk andan beri PC ana platformumuzdu. Ama diğer yandan konsol sürümlerini geliştirmeye de başladık. 3D tarama teknolojisinin gücünü ziyadesiyle göstermemiz gerek. Bu yüzden yaptığımız platform seçimi, oyunun teknolojisinin gerçek gücünü de ortaya koymuş olacak. Özellikle Oculus Rift gibi bir cihazla harika bir deneyim sunacağımıza inanıyorum." sözlerine yer verdi.
 
    Pazdur'un açıklamalarına göre şu an için Get Even'ın oynanabilir olan bir konsol prototipi bulunmuyormuş. Yani yapımcı, konsol cephesine yeni yeni geçiş yapmış.
 
    Eğer oyunu anımsayamadıysanız, daha önce yayınlanan teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda gördüğünüz mekanlar ve öğeler, The Farm 51'in bahsettiği 3D tarama yöntemiyle aktarılmış. Bu teknolojiden bir videoyu da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.