Warlords of Dreanor Betası Yakında

Samet Basri Taşlı


     World of Warcraft için duyurulan yeni genişleme paketi Warlords of Dreanor için beta kayıtları açıldı. Eğer Dreanor'u test etme fırsatı yakalamak istiyorsanız, BattleNet profilinizdeki beta sekmesinde ilgili oyunu seçip Opt-In yapmayı unutmayın.
 
     Ayrıca daha önce açıklanan "anında 90. seviye karakterler" hakkında yeni bilgiler var. Yakında dijital ön-sipariş seçeneceği açılacak. Standart Edition veya Digital Deluxe Edition olarak ön-sipariş verebileceksiniz. Bu paketlerden herhangi birini aldığınızda ise hesabınızdaki bir karakteri anında 90. seviye yapma hakkı kazanacaksınız. Yani oyunun çıkmasını beklemenize gerek kalmadan, şu an mevcut olan son seviyeye ulaşmış bir karakteriniz olacak. Digital Deluxe Edition, kullanıcılara Standart Edition özelliklerinin yanı sıra yeni bir pet ve mount hediye edilecek. 
 
     Birden fazla karakterini 90. seviyeye yükseltmek isteyenler olduğu için, bu konuda bir yenilik daha planlanıyor. Yakın gelecekte oyunculara, karakterlerinin seviyesini yükseltmek için satın alabileceği yeni seçenekler hazırlanıyor.Bu seçenekler yakında PTR üzerinde denenecek.