"GTA V, Oyun Tarihinin En Büyük Çıkışını Yapacak"

Samet Konuksal


    Maliyetiyle birlikte oyun endüstrisinin tarihine geçen Grand Theft Auto V'in çıkışına az bir vakit kaldı. Oyuncuların sabırsızlığı her geçen saatte daha da artarken, mağazalardaki hazırlıklar da hızlanmaya başladı. MCV'nin İngiltere ayağı, GTA V'in çıkışıyla ilgili geniş bir araştırma yaptı.
 
    MCV'nin belirttiklerine göre İngiltere'deki 1.000'den fazla mağaza, GTA V'in açılış gecesinde etkinlik düzenleyecek. 300'den fazla GAME mağazası, 65 Grainger mağazası, 270 Asda marketleri, 248 Blockbuster mağazası ve henüz sayısı belli olmayan HMV, Tesco ve diğer bağımsız mağazalar, şimdiden GTA V'in çıkışına hazırlanıyor. Ayrıca bu mağazaların hepsi, GTA V'in çıkışında gece etkinliğinin haricinde bir de sabahtan mağaza açılışını da erkenden yapacaklar.
 
    Yaptığı açıklamalarda GAME mağazalarının yetkilisi Charlotte Knight, "Oyuncular yıllardan beri bu oyunu bekliyor. Dolayısıyla oyun tarihinin en büyük çıkışını yapmak GTA V için çok da zor olmayacak." sözlerini söyledi. Bakalım oyunun çıkışından sonra ne gibi haberler göreceğiz?