Dead Island'ın Geliştiricisi "Hellraid"i Duyurdu

Alkan Adakaner

Oyun görsel yönden tatmin edici olacak gibi görünüyor


     Cehennemin orduları insanların hakimiyetindeki topraklara acı ve yıkım getirmişlerdir. Çok az sayıda insan bu ordulara karşı mücadele etme yeteneğine sahiptir. Biz de bu cehennem gibi atmosferde yetenekli birkaç savaşçının kontrolünü alma şansına sahibiz.

   Techland; hack & slash aksiyon, FPS ve online multiplayer oyunlarının özelliklerini bir araya getirerek yine eğlenceli bir yapım sunmak istiyor. Gelişmiş bir yakın dövüş sistemi, büyüler ve uzun menzilli silahlarla Hellraid aksiyon severlere göre bir oyun gibi görünüyor.
 
     Geliştiriciler Hellraid ile iki oyunu bir arada sunacaklarını söylüyorlar. Oyunun senaryo modu hikaye tabanlı bir yapım olacak. Co-op modu ise 4 kişinin düşman ordularına ve birbirlerine karşı savaştıkları bir mod olacakmış.
 
    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için 2013 yılında çıkacak olan Hellraid'te Blinded, Necromancer ve Minotaur gibi karakterler ekran görüntülerinde karşımıza çıkıyor. Bu karakterleri geliştirip özelleştirebileceksiniz. Ayrıca ganimet toplama ve silah geliştirme işleri de oldukça derin olacakmış.