Destiny'den İlk Oyun içi Görüntüler Bu Videoda

Alkan Adakaner


     Halo serisinden tanıdığımız Bungie'nin Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırladığı açık dünya ve MMO öğelerine sahip FPS oyunu Destiny'nin ilk oyun içi görüntülerinin de bulunduğu bir videosu geliştiricilerin yorumlarıyla birlikte yayınlandı.
 
      Dünya gezegenine nedeni bilinmeyen bir saldırı gerçekleşir ve yeryüzünden sadece tek bir şehir ayakta kalır. Bu şehrin üstünde ise Traveler adlı bir uydu-gezegen bulunuyor ve Traveler bu şehre gelecek saldırıları engelliyor.
 
     Dünyada Guardians olarak bilinen grubun amacı da Sandeaters, War Rhinos, Spider Pirates, zamanda yolculuk yapabilen robotlar olan The Vex ve uzay zombilerinden şehri korumak için mücadele ediyorlar. Ayrıca Guardian'lar diğer gezegenlere yolculuk yapıp maceralara da çıkabileceklermiş.
 
     Oyunun ilk oyun içi görsellerine bakacak olursak biraz da olsa Halo'yu anımsattığını söyleyebiliriz. Grafikler ise bu nesildeki konsollar için gerçekten de çok iyi görünüyor. Söylenenlere göre oyunun iso platformları için bir uygulaması da çıkacak ve buradan karakterlerimizle ilgili bazı işlevleri yerine getirebileceğiz.