League of Legends'ın Yeni Şampiyonu: Zed

Ersin Kılıç


     Sürekli yapılan güncellemeler ve eklentiler ile güncelliğini koruyan League of Legends için yeni bir şampiyon daha duyuruldu. Henüz Örümcek Kraliçe Elise karakteri üzerinden çok fazla zaman geçmemişken, oyunun yeni şampiyonu Zed ortaya çıktı.
 
     Bu şampiyonun yapacağı ataklar hakkında henüz yeterli bilgi tabi ki yok. Oyunun resmi sitesinde yapılan karakter açıklaması ise şu şekilde;
 
     "Gölgeler, en eski çağlardan beri merak uyandırmıştır. Bir bilim adamıysanız, gölgeniz muhtemelen ışığın yarattığı bir oluşumdur. Daha ruhani biriyseniz, gölgeniz bir ihtimal daha karanlık yanlarınızın bir yansımasıdır. Karanlık büyü teknikleriyle ve daha karanlık amaçlarla dolu, yasak bir yolu takip ediyorsanız, gölgeniz Adalet Meydanlarının karanlık bir köşesinde vahşi bir suikast işlemenize yardımcı olacak, sinsi bir suç ortağı olabilir."
 
     Yeni karakterler dışında oyun için kostümler de yayınlanmaya devam ediyor. Bu sefer ki kostüm ise Cadılar Bayramı için özel olarak tasarlanmış. Brand adlı şampiyona zombi kostümü ve konuşmaları oldukça yakışmış. Yeni karakter görseline ve Brand'in zombi kostümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.