Yeni Ghost Recon'un Adı Ne Olacak?

Ersin Kılıç

 
Gerek gerçekçi oynanışı ve taktik sistemi, gerekse de co-op modları ile türün en başarılı oyunlarından biri olan Ghost Recon serisinin yeni oyunu hangi isimle çıkacak?
 
Uzun bir süredir dedikodu olarak yapımının devam ettiği söylenen fakat bir türlü açıklanmayan oyun ile ilgili yeni bir haber daha öne sürüldü.
 
Geçtiğimiz aylarda Avusturalya'daki OFLC (Office of Film and Literature Classification) kurumundan bir detay bulunmuş ve Ubisoft'un Ghost Recon : Predator ismini multiplayer olarak lisasnladığı ortaya çıkmıştı.
 
Bu seferki haber ise Superannuation sitesi sayesinde ortaya çıktı. Ubisoft'un Ghost Recon : Future Soldier adını lisasnladığını gösteren site, yeni oyunun isminin böyle olabileceğine de parmak basmış oldu.

Oyunun Ghost Recon 4, Ghost Recon : Predator, Ghost Recon : Future Soldier veya bambaşka bir isimle çıkacağını ise oyunun duyurusu ile birlikte öğrenebileceğiz. Tabi bu isimlerden birisinin oyunun konsol versiyonu, diğernin ise taşınabilir konsollar için olabileceği fikri de aklımıza geliyor.