Daha İnce Bir PS3? Neden Olmasın!

Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere Sony, Eylül 2009'da Playstation 3 Slim ismiyle birlikte mevcut Playstation 3'ü daha da incelterek satışa sunmuştu. Rakipleriyle kıyaslandığında daha fazla yer kapladığı aşikar olan Playstation 3 daha da incelir mi? Shuhei Yoshida, neden olmasın diyor.
 
     Sony Worldwide Studios'un patronu Shuhei Yoshida, yaptığı açıklamayla birlikte yeni bir Playstation 3'e göz kırptı. Bir röportajda konuşan Yoshida, "Playstation 3'ün donanımsal açıdan revizyonuyla ilgili bir açıklama yapmadık. Fakat bu kısımdaki çalışanlarımız her zaman daha ucuz ve daha küçük projeler için arayış içerisindeler. Dolayısıyla bu konuda 'asla, asla dememeliyiz'." sözlerini söyledi.
 
     Röportaj sırasında yeni Playstation 3 tasarımıyla ilgili sıkıştırılan Yoshida, "Bu konuyla ilgili konuşabileceğimi düşünmüyorum. Aslında şimdiki Playstation 3 tasarımından da oldukça mutluyuz." sözleriyle birlikte geri dönüş yaptı.
 
     Şu sıralar gelecek nesil konsolu adına konuşmayı bırakıp Playstation 3'e yüklenen Sony'den son bir atak gelir mi dersiniz? Hali hazırda The Last of Us, Beyond gibi yepyeni seriler de yoldayken...