Brick Force'un Çizgi Romanı Başladı

Ersin Kılıç

 
     “Böyle görünmeyebilir ama bugün hayatımın en güzel günü.” – Bu sözler bugün çıkan yeni Brick-Force çizgi romanı’nın ilk bölümündeki başlangıç kelimelerinden.
 
     Bundan böyle Brick-Force fanları için resmi sitesinde her iki haftada bir özel ajan Cooper’in maceraları ve Brick-Universe’de savaş düzeni alma aşamasındaki özel kuvvetler takımları hakkında güncellemeler olacak.

     Oyunun yazısı ve konsepti Berlin’in düşünce kuruluşlarından “Stenarts ”dan geliyor. “Stenarts ” yayıncı ve interaktif karikatür uygulaması geliştiricisi olarak en son, çizgi roman dünyasında bir fenomen haline gelen “RIA – Lightclan-Chronicles”i hazırlamıştı. Çizgi roman karelerinin kahramanlarına hayat veren sanatçı ve illüstratör Marvin Clifford oyun sektöründe en çok, ortak yarattığı çizgi roman serileri ve tarayıcı oyunu olan “Shakes & Fidget” ile tanınıyor.
 

     Marvin Clifford gerçekleştirdiği projeden memnuniyet duyduğunu şu sözlerle belirtiyor: “Brick-Force çizgi romanı benim Stenarts ve Infernum’la ilk işbirliğim. Özellikle Stenarts’dakiler benim uzun zamandır arkadaşlarım ve bu yüzden Brick-Force projesine başlamaktan çok mutluluk duydum. Bu projeyi iddialı, ilham verici ve eğlenceli buluyorum. Çizgi roman karelerinin keskin kenarlarına rağmen, -hatta belki de keskin kenarlarından dolayı-, benim için keskin kenarlı olmayan bir proje.”
 
Basın Bülteni