End of Nations Sonbahar'da Çıkabilir

Ersin Kılıç


     Trion Worlds  geçtiğimiz ay Münih’de basına özel bir lansman gerçekleştirip “End of Nations” oyununu tanıttı. Oyunun kesin yayın tarihi açıklanmamakla birlikte 2012’nin sonbahar aylarında başlaması bekleniyor.
 
     Dünya çapında epey yankı uyandıran MMORPG oyunu Rift ile büyük başarı yakalayan Trion Worlds, bu kez aynı yaratıcı kadro tarafından hazırlanan çok iddialı bir strateji oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.  Aynı anda “28’e karşı 28” şeklinde 56 oyuncunun birbiriyle savaşmasına olanak tanıyan End of Nations’ta 500’ün üzerinde farklı ünite buluyor. Bu da demek oluyor ki aynı anda savaşın ortasında binlerce ünite birbiriyle çarpışabilecek.

     End of Nations’daki oyun haritaları dünyanın farklı bölgelerinden esinlenerek hazırlanmış. Oyundaki strateji; şirket binaları, kahraman üniteler, teknolojik gelişme ve kişiselleştirme ekseninde dönüyor. Oyunun çekirdeğini oluşturan stratejik birimler, oyunla birlikte tamamen ücretsiz. Dolayısıyla End of Nations’ta tüm haritalar, tüm ırklar, tüm sınıflar ve tüm üniteler ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
Basın Bülteni