MoH: Warfighter'ın İlk Videosu Yayınlandı!

Samet Konuksal


     Geride bıraktığımız ayın son günlerinde ortaya çıkan Medal of Honor: Warfighter'ın ilk videosu yayınlandı. Danger Close ekibi, oldukça etkileyici bir iş ile karşımızda!
 
     Yine, gerçek bir savaşı konu alacak olan Medal of Honor: Warfighter'ın bu ilk videosu, Arapça söylenen cümleler ile açılışını yapıyor. Ardından ise Battlefield 3'ün çıkış videosunu anımsatan kısa bir oyun içi bölüm gösteriliyor. Patlama ve yıkım efektlerinin oldukça büyüleyici olduğu bu bölümde, araç kullanımlarını da görüyoruz.
 
      Videonun sonunda ise Electronic Arts, Battlefield 3'te izlediği ön sipariş yöntemini Medal of Honor'a da yansıtıyor. Görüldüğü üzere, oyunu ön sipariş ile satın alanlar ücretsiz olarak Limited Edition öğelerine de erişebilecekler. Fakat oyunun sitesi henüz güncellenmediğinden dolayı bu içeriklerin ne olduğu hakkında fikrimiz de bulunmuyor.
 
      Bunlara ek olarak yine videonun sonunda, Medal of Honor: Warfighter'ın çıkış tarihi de ortaya çıkmış oluyor. Tier 1 operasyonlarına geri döneceğimiz tarih olarak Electronic Arts, 23 Ekim'i gösteriyor.