Asura's Wrath'a Ryu İçeriği (Güncelleme)

Ersin Kılıç


     Capcom firması şu sıralar Street Fighter X tekken ile uğraşadursun, firma buna rağmen bir önceki dövüş serisini de unutmuyor. 
 
     Şu an için çok fazla detay verilmeyen bu içerikte Asura's Wrath oyununda öfkesine tanıklık edeceğimiz Asura oyuna eklenecek gibi gözüküyor. Karakter için bir de ekran görüntüsü yayınlandı. Bu görüntüde Asura'yı Ryu'nun karşısında görüyoruz. Ayrıca Asura'nın yumruklarının özel bir etkiye sahip olduğu da net bir şekilde gözüküyor. Detaylar yakında açıklanacak.
 
     Güncelleme: Yayınlanan ekran görüntüsü ile birlikte Asura'nın Street Fighter 4'e ekleneceği sanılmıştı. Açıklanan detaylar ise birçok site de olduğu gibi bizleri de şaşırttı. Bu şaşırmanın en büyük sebebi ise tabi ki ekran görüntüsü oldu.
 
     Yapılan açıklama ile Asura'nın Street Fighter'a değil, Ryu'nun Asura's Wrath'a indirilebilir içerik sayesinde ekleneceği belirtildi. Yani Asura's Wrath için yayınlanacak olan içerik ile birlikte Ryu oyuna eklenecek. Bu özel karşılaşmada göstergeler ise Street Fighter görünümüne sahip olacak.