Mount and Blade 2 Geliyor!

Samet Konuksal

Kılıçları kuşanın, yeni maceraya hazırlanın!


     Oyun dünyasında en büyük ilerleme kaydeden Türk oyun serisi Mount and Blade, genişlemeye devam ediyor. Son çıkan ek paketi With Fire and Sword ile beklenen etkiyi yapamasa da, orijinal oyun ve Warband ile kendine büyük çapta bir hayran kitlesi edinen seri için yeni oyun gözüktü.
 
     Dünyaca ünlü oyun dergisi PC Gamer, geçtiğimiz aydan itibaren Steam'de dijital olarak sunulmaya başladı. Şimdilik sadece Amerika mağazasından ulaşılabilen PC Gamer dijital dergisinde oyun yapımcılarıyla röportajlar da yer alıyor. Dijital derginin bu ayki konuğu ise, Mount and Blade serisi yapımcısı TaleWorlds'den Mikail Yazbeck oldu.
 
     Mikail Yazbeck, daha önce LinkedIn profilinde yeni bir Mount and Blade'in geleceğini bizlere apaçık şekilde gösteriyordu fakat bu kez, yeni Mount and Blade, yetkili ağızlardan çıktı. Mikail Yazbeck, röportajın başında kendini tanıtırken firma olarak şu sıralar Mount and Blade 2 üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
     Şimdilik elimizdeki deliller bundan ibaret. Ancak TaleWorlds tarafından yapılacak olası açıklama, yakın gibi duruyor. Röportajın bu kısmının bulunduğu videoya buradan ulaşabilirsiniz.