FIFA 12'nin GamesCom Videosu + Demo Tarihi

Ersin Kılıç

FIFA bu sene de çok iddialı


     Futbol severlerin artık gün saymaya başladığı FIFA 12'nin GamesCom 2011 videosu nihayet yayınlandı. FIFA 12'nin fuarda yayınlanan bu tanıtım videosunda oyunun belli başlı özelliklerine değinilmiş.
 
     Real Madrid - Barcelona maçında kullanılan bir korner vuruşu ile açılışını yapan gamesCom videosunda ilk dikkat çeken nokta surat ifadeleri oluyor. FIFA'nin eleştirilen yönlerinden biri olan surat ifadelerine bu videoda sıkça vurgu yapılmış. Ayrıca ünlü dergi ve sitelerin oyuna olan övgüleri de videonun belli noktalarına serpiştirilmiş.
 
     Bu oynanış videosunda sırasıyla çalım sistemi, yapay zeka, taktiksel defans, impact engine, gerçek yaralanmalar, kariyer modu, EA Sports futbol kulübü ve her zaman olduğu gibi oyuna sonradan eklenecek olan Ultimate team özelliklerine yer verilmiş.
 
     Grafikleriyle de dikkat çeken oyunun GamesCom videosunun sonunda ise merak edilen demo tarihi gösterilmiş. 30 Eylül'de çıkışını yapacak olan oyunun demosu ise 13 Eylül'de indirilebilecek. Benzema'nın müthiş volesi ile sonlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.