Kotaku: Sırada Modern Warfare 3 Var

Alkan Adakaner

Activision'ın resmi açıklamasını bekliyoruz


     Yeni Call of Duty oyununu büyük ihtimalle E3 fuarından önce görmemiz mümkün olmayacak. Buna rağmen Kotaku gibi sağlam kaynaklar sıradaki oyunun Modern Warfare 3 olduğunu söylüyor.
 
      Activision tarafından resmi açıklama yapılmadığı için her türlü haber "söylenti" olmaktan öteye gidemese de Kotaku'nun kaynakları oyunun videosunu izlediklerini söylüyorlar ve senaryo ile ilgili bilgiler sunuyorlar.
 
      Söylentilere göre sıradaki oyunumuzun adı "Modern Warfare 3" ve bu oyun Infinity Ward tarafından başka bir stüdyonun desteği ile geliştiriliyor. Bu stüdyo büyük ihtimalle Sledgehammer Games.

      Bu Sonbahar'da piyasaya çıkacağı söylenen oyunun senaryosu MW 2'de Amerika'nın işgali sonrası dünyanın bir krizde olduğu dönemde geçiyor. Askeri araçların da bulunacağı oyunumuz MW 2 gibi şehirde geçecekmiş.
 
     Serinin önceki oyunlarına göre çok daha geniş ölçekli bir oyun olacağı söylenen MW3'te Modern Warfare 2'den tanıdığımız Captain John “Soap” MacTavish ve Captain John Price'ın da olabileceği söyleniyor.
 
      Kotaku'nun haberindeki en önemli noktalardan birisi ise çevrenin yıkılabilir olması. Sanırım Battlefield'ı bu alanda yalnız bırakmak istememişler.