Mortal Kombat'tan Shang Tsung Tanıtım Videosu

Ersin Kılıç

Shang Tsung, sahip olduğu özellikler ile oyundaki en farklı karakterlerden birisi.


     Çıkışına kısa bir süre kalan Mortal Kombat için yeni videolarda gelmeye devam ediyor. Oyunun her yeni videosunda oyundaki karakterleri tanımaya devam ediyoruz. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun çılgın elemanı Johnny Cage'e yer verilmişti. Bu seferki konuğumuz ise Mortal Kombat dünyasının en ilginç karakterlerinden birisi olan Shang Tsung oluyor.
 
     Oyunun bu yeni tanıtım videosunda Shang Tsung'ın hikayesine de değinilmiş. Olağan üstü sihirli yeteneklere sahip olan Shang Tsung'ın dış dünyaya açılan kapıyı bulması ve ruhunu Shao Kahn'a vererek onun hizmetine katılması anlatılıyor. ilerleyen dakikalarda ise Shang Tsung'un kılık değiştirme gibi özelliklerine yer verilmiş ve karakterin dokuz Mortal Kombat turnuvasından galibiyetle ayrıldığına dikkat çekilmiş.
 
     Vidonun sonunda ise Shang Tsung'ın fatality hareketini az da olsa görebiliyoruz. Rakibinin ruhunu ele geçiren Tsung, rakibinin kendi elleri ile kafasını koparmasını sağlayan bir Fatality'e sahip. 21 Nisan'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.