Jurassic Park: The Game'in Dinozorları Bu Video'da

Alkan Adakaner

Telltale Games'in filmin adını suistimal eden, kötü bir oyunla karşımıza çıkacağını düşünmüyoruz


     Telltale Games tarafından geliştirilen Jurassic Park: The Game bu Nisan ayında PC ve Mac için piyasaya çıkacak. Konsol kullanıcıları ise oyunu oynamak için Sonbahar aylarını beklemek zorunda kalacaklar.
 
     Telltale Games'in diğer oyunlarından farklı bir yapıya sahip olacak olan Jurassic Park: The Game, Heavy Rain gibi oyunlardan etkiler taşıyor. Üstelik bu oyunun az-çok korku öğeleri içermesi bile onu Telltale Games'in diğer oyunlarından ayırıyor. Peki korkunun sebebi nedir? Tabi ki dinozorlar.
 
     Oyunun yeni videosunda geliştirici ekibin dinozorlar hakkındaki konuşmasına ve oyun içi sahnelere yer verilmiş. Ayrıca Jurassic Park filminden de sahneler görmek mümkün.
 
     Geliştiricilerin açıklamalarına göre Jurassic Park: The Game bir dinozor avlama oyunu değil. Ayrıca dinozorlar da vahşi yaratıklar olarak sunulmak istenmemiş, onlar sadece doğaları gereği bazen saldırgan olabiliyorlar.
 
      Telltale yetkililerinin açıklamaları arasında ilginç olanlarından birisi ise bir şekilde zehirlendiğimizde varsanı'lar (halüsinasyon) göreceğimiz oldu. Örneğin dinozorların saldırısına maruz kaldığımızı düşünebileceğiz, ama öyle bir olay hiç olmayabilecek.
 
      Jurassic Park filmlerini beğenenlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğümüz oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.