RE: Operation Racoon City Onaylandı + İlk Detaylar

Levent Polater

 
    Capcom, Resident Evil: Operation Racoon City'yi resmen duyurdu. Oyunun Kanada tabanlı Slant Six Games stüdyosu tarafından yapılacağı belirtilirken PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacağı onaylandı.
 
    Çıkış tarihi olarak Kış mevsimi gösteriliyor. Oyun ile ilgili ilk ipucu dün OXM'in son sayısında ortaya çıkmıştı. Oyunda, Umbrella Security Services için ister kendiniz ister 4 kişilik co-op modda hizmet vereceksiniz.

   Alınan bilgilere göre oyunun ilk detayları şöyle sıralanıyor:
 
    *Umbrealla Security Services'a T-Virus salgınıyla ilgili tüm kanıtları yok etmesi ve kurtulanların öldürülmesi emrediliyor. Amerika devleti kendi birliklerini yollayarak Umbrella'nın planlarını ve salgının nedenlerini ortaya çıkarmaya çalışacak.

     * Oyunda Racoon City'de geçen Resident Evil'lardan kalma Leon S. Kennedy gibi ikon karakterlerin geri döndüğünü göreceğiz.
 
     *Serinin hayranları bu oyun sayesinde Resident Evil 2 ve Resident Evil 3'teki olayları Umbrella tarafından oynayarak farklı bir hikaye yaratmış olacaklar. Oyunun geçmişini değiştirmek size bırakılıyor.
 
     *GameReactor dergisi ve OXM'in kapak resmi olarak Resident Evil: Operation Racoon City'yi tercih ettiğini aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz.