Battlefield 3'ün İkinci Videosu Yayınlandı

Ersin Kılıç

Silah ve çevre detayları mükemmel gözüküyor.


     DICE firması anlaşılan Battlefield 3'ün her yeni bilgi ve videosu ile bizi şaşırtmaya devam edecek. Battlefield 3'ün ikinci oynanış videosu da en az ilki kadar hayranlık uyandırıcı gözüküyor.
 
     Hatırlarsanız bundan yaklaşık 2.5 hafta önce DICE firması Battlefield 3'ün ilk videosunu yayınlamış ve bu videoların bir seri olarak yayınlanacağını açıklamıştı. Bugün ise söz verildiği gibi oyunun ikinci oynanış videosu EA'nın Battlefield 3 sitesinde oyun severlerin karşısına çıktı.
 
     İlk videonun aksine direk olarak aksiyon sahneleri ile başlayan videoda, yönlendirdiğimiz karakteri üç asker ile birlikte büyük bir binanın çatısında görüyoruz. Sniper atışına maruz kalan askerler oldukça taktiksel bir şekildde ilerliyorlar. Buradaki sniper atışı script olarak sunulsa da patlayan borular ile oynanış bir hayli zenginleştirilmiş.
 
     Çatının ucuna geldiğimizde ise elimize aldığımız bazuka ile oynanış bir anda değişiyor. Diğer askerlerin koruma atışı altında bazukayı sırtlayan karakterimizin silahı ateşlemesiyle birlikte oyun ağır çekime giriyor ve karşı binanın toz duman içinde paramparça olduğunu görüyoruz. Bu anda devreye giren Battlefield 3 tema müziği de daha da heyecanlanmamıza sebep oluyor.
 
     Grafiksel açıdan da gene büyüleyici gözüken oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Video serisinin üçüncüsü ise 30 Mart'ta yayınlanacak.