Ghost'a Odaklanan Call of Duty mi Geliyor?

Ersin Kılıç

Activision'dan konu ile ilgili açıklama bekleniyor.


     Bazı karakterler vardır hani...Oyunda yönlendirdiğiniz karakter olmasa da hem görünümü hem tavrı hem de oyun içerisindeki önemi ile oldukça ön plana çıkarlar. İşte Call of Duty: Modern Warfare 2'de karşımıza çıkan Ghost'ta öyle bir karakterdi. Suratındaki kuru kafa maskesi ile ünlenen Ghost o kadar sevildiki, bir çok parodide de başrolü kaptı. Peki bu popülerliğin farkında olan Activision, Ghost'a odaklanan bir Call of Duty oyunu ile mi karşımıza çıkacak?
 
     Thisisxbox sitesinin haberine göre Activision Ghost temalı bir Call of Duty oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ghost'u yönlendireceğimiz oyunda ghost'un Task Force 141'e nasıl katıldığını göreceğiz. Yani habere göre oyun Modern Warfare 2'nin öncesinde geçecek. Belirtilen bir diğer detay ise Modern Warfare ve Modern Warfare 2'deki bazı bölümlerinde tekrar karşımıza çıkacağı. Aradaki tek fark ise bu sefer olayları Ghost'un bakış açısından görecek olmamız.
 
     Sıradaki Call of Duty'i zor günleri geride bırakmaya çalışan Infinity Ward'ın geliştireceğini düşünecek olur ise bu dedikodu gündemi uzun bir süre oyalayacaktır.