Helldivers 2 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment yayınlanacak ve Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için çıkış fragmanı yayınlandı. PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak olan bu yapımda 4 arkadaşınızla beraber güçlerinizi birleştirebiliyorsunuz.
 
Devam oyunu daha fazla aksiyon ile beraber geri dönüyor
 
 
 
Devam oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım, arkadaşlarınızla beraber daha eğlenceli bir deneyimi bünyesinde barındırıyor. Gelecek temalı oyun içerisinde güvenliği tehdit eden uzaylı belasına karşı gelmeye çalışıyor ve aynı zamanda takım odaklı nişancı öğeleriyle karşılaşabiliyorsunuz.
 
Elinizdeki silahları ateşleyebileceğiniz ve düşmanlara karşı gelebileceğiniz yapımda, ortalığın kaosa çevrildiğini görebiliyor ve çok sayıda güçlü silahlarınızla beraber görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Özelleştirilebilir teçhizatların olmadığı, kendi taktiğinizi ortaya koyabileceğiniz oyunda her göreve karşı kendi yaklaşımınızı benimseyebiliyorsunuz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Helldivers 2, 8 Şubat tarihinde PlayStation 5 ve Steam platformu üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Çıkış fragmanı