Delta Force: Hawk Ops için Resmi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Level Infinite ve geliştiriciliğini TiMi Studio Group'un üstlendiği birinci şahıs nişancı oyunu Delta Force: Hawk Ops için Gamescom 2023 kapsamında resmi duyuru fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde savaş sahneleri, aksiyon anları, gizlilik unsurları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Serinin yeni oyunu 2024 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Hayranlar için önemli bir yere sahip olan Delta Force serisi yeni bir oyunla beraber tekrar gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Delta Force: Hawk Ops içerisinde oyuncular bol bol operasyona çıkabiliyor, düşmanlara nasıl yaklaşacağını seçebiliyor, ister gizli isterse de doğrudan aksiyona giriş yapabiliyor.
 
Oyun içerisinde hem çevrimiçi çok oyunculu hem de tek oyunculu mod yer alıyor. Tek oyunculu mod kapsamında sinematik bir heyecan sunan hikaye kısmı yer alıyor. Bu hikaye kısmı içerisinde operasyonlara dahil olabiliyor ve neler olup bittiğini deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Delta Force: Hawk Ops, 2024 yılı içerisinde PlayStation, Xbox, PC (Steam, Epic Games Store), iOS ve Android için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
İşte resmi fragman