PlayStation PC Tarafından Yayınlanacak Helldivers 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment'ın geliştiriciliğini Arrowhead Game Studios'un üstlendiği üçüncü şahıs co-op nişancı oyunu Helldivers II için yeni ekran görüntülerinin yanı sıra iş birliği modunu tanıtan  yeni fragman yayınlandı. Fragman ayrıca savaş sistemine de yer veriyor.
 
Zorlu bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen devam oyunu üçüncü şahıs nişancı deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor. Düşman bir galakside özgürlük için savaşan Helldivers ekibine katılacağımız oyunu çevrimiçi eşli oyun moduyla beraber oynayabiliyor ve aksiyon anlarına tanıklık edebiliyoruz. En fazla dört arkadaşımızla beraber yer aldığımız oyunda takım kurarak tehdit edenleri ortadan kaldırabiliyoruz.
 
Helldivers 2 temelde eşli oyun sistemi üzerine inşa edildi ve takım tabanlı bir deneyimi bizlere sunmayı istiyor. Ekipler burada teçhizatlar üzerine sinerji oluşturabiliyor, her görev için yaklaşımlarını seçebiliyor ve görevleri beraber tamamlayabiliyor. Oyunda zorlu bir yapı bizlere aktarılıyor ve zorluğun maksimum seviyede olması için de dost ateşi her zaman açık bir şekilde karşımıza geliyor.
 
Helldivers II, bu yıl içerisinde PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Co-op ve savaş tanıtım fragmanı