Assassin's Creed Mirage köklerine geri dönüyor! Geliştirici günlüğü yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisfot'un üstlendiği aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için yeni bir geliştirici günlüğü yayınlandı. Yeni video içerisinde Assassin's Creed serisinin temelleri olan parkur, gizlilik ve suikast gibi mekaniklere bir bakış atılıyor.
 
Assassin’s Creed Mirage köklere geri dönüyor
 
 
 
Serinin yeni oyunu Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Mirage, serinin köklerine geri dönüş yapmayı hedefliyor ve oyunculara bu kapsamda tatmin edici bir deneyim sunmak istiyor.
 
Basim'in hikayesini deneyimleyeceğimiz Mirage oyununda usta bir yankesici olarak 9. yüzyılın Bağdat'ında bulunuyoruz. Bağdat'ın sokaklarını gezerken kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışan Basim bir yandan adalet ararken diğer yandan ise "Gizli Olanlar" diye bilinen kadim ve gizemli bir örgüte katılıyor. Ölümcül bir Usta Suikastçı olmayı hedefleyen ana karakter kendi kaderini böylece tamamen değiştiriyor.
 
Assassin’s Creed Mirage geliştirici günlüğü