CoD: Black Ops Aksesuarları Türkiye'de Satışta

Ersin Kılıç


    
     Call of Duty: Black Ops rüzgarı tüm hızı ile esmeye devam ediyor. Çıktığı hemen hemen tüm platformlarda büyük bir başarı yakalayan Black Ops, şu sıralar en çok oynanan online oyunlarında başında geliyor.
 
     Call of Duty serisinin geçtiğimiz yıl çıkan oyunu Modern Warfare 2 ile oyuna özel aksesuarlar geliştiren MadCatz firması Black Ops için de oyuna özel aksesuarlar geliştirdi. Hatta katıldığımız GamesCom fuarında firma yetkilileri ile bu aksesuarlarında içerisinde olduğu bir söyleşi gerçekleştirmiştik.
 
     Aksesuar konusunda oldukça deneyimli olan MadCatz'in Black Ops için geliştirdiği bu özel aksesuarlardan COD Black Ops Precision AIM Controller adlı aksesuarın PS3 ve Xbox 360 sürümü ülkemizde satışa çıktı. Satışa çıkan bu aksesuarın Xbox 360 sürümü kablolu iken PS3 sürümü ise kablosuz özelliğine sahip.
 
     Call of Duty: Black Ops'un lisanslı ürünü olan bu aksesuarlar kırmızı ışık ile süslenmiş analog, tepkimeye sahip analog modülü ve Precision Aim modu için özel tuşlar gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Bu ürünün PS3 sürümünü buradan, Xbox 360 sürümünü ise buradan satın alabilirsiniz.