Söylenti: GTA 6, 2025 Yılına Kadar Çıkmayabilir

Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Theft Auto hayranları uzun bir süredir GTA 6'dan haber almak istiyor ancak Rockstar Games'den şu ana kadar herhangi bilgi çıkmadı. Şu anda dolaşan söylentilere ve sızıntılara da yanıt verecek gibi görünmüyor.
 
Önceki sızıntılar, uzun zamandır beklenen oyunun 2022 veya 2023 civarında çıkabileceğini öne sürmüştü. Ancak yeni bir sızıntı, GTA 6'nın 2025 yılına kadar çıkmayacağını ortaya çıkardı.
 
Bu konuda tanınmış biri olan Tom Henderson, oyunun "2024-2025'e kadar çıkmayacağını iddia etti. Henderson, “Bu oyunu önümüzdeki birkaç yıl içinde oynamayı bekliyorsanız, beklentilerinizi kontrol altına almanızı tavsiye ederim” dedi. 
 
Görünüşe göre oyunun çıkışının ertelenmesinin birkaç nedeni var. Henderson, stüdyo oyun geliştirme süreci boyunca zorlu çalışma saatlerinden kaçınmaya çalıştıkları için şirketin “yoğun bir şekilde çalışan refahına” odaklandığını söyledi. Henderson oyunun “yalnızca mevcut nesil konsollarda ve PC'de yayınlanacak” bilgisini de verdi. Ayrıca: “Geçmiş nesil konsollarda piyasaya sürülmeyecek” dedi.
 
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?