AC 2 Oyuncularının %60'ı Oyunu Bitirmedi

Alkan Adakaner


 
     Assassin's Creed 2'nin çok kısa bir oyun olduğunu düşünenlerden misiniz? Ubisoft bu konuda size katılmıyor. Doğal olarak şirket kendi oyununu savunuyor, ama bu defa haklı gerekçeleri var.
 
     Ubisoft, Assassin's Creed 2'yi bitiren oyuncuların azınlıkta olduğunu söylüyor. Gaelec Simard'ın açıklamasına göre oyuncuların %60'ı 2. oyunu bitirmedi. Bu istatistiğin dayanağı da Uplay ( Xbox Live ve PSN'den de bu bilgiler alınabilir) gibi servisler olmuş.
 
     Aynı yetkilinin daha önceki açıklamalarında Assassin's Creed: Brotherhood'un senaryo modunun 15 saat süreceği yönünde açıklamalarına tanık olmuştuk. Multiplayer modu üzerinde de önemle durulan Brotherhood'un senaryo modunun bu kadar uzun olacak, olması sevindirici. Bildiğiniz gibi AC 2'nin ardından Brotherhood'un çok kısa sürede piyasaya çıkacak olması eleştirilmişti.
 
      Oyuncuların Assassin's Creed: Brotherhood'u bir bütün olarak deneyim etmesini isteyen Ubisoft, bu konudaki sıkı çalışmalarına devam ediyor. Başarılı multi + senaryo ikilisi oyunun ömrünü ve satış rakamlarını uzatabilir.

kaynak