Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan savaş oyunu Battlefield 2042 için yeni bir güncelleme geliyor. 7.2.0 güncellemesi 14 Mayıs tarihinde yayınlanmayı bekliyor ve şu anda yama notları paylaşılmış durumda.
 
Yeni güncelleme dengeleme değişikliklerini içeriyor 
 
 
 
Detayları girecek olursak 14 Mayıs tarihinde oyuna dahil olacak olan yama, DFR Strife LMG ve XFAD-4 Draugr'ın kilidini açıyor. Bu içeriklerin yanı sıra araç ve silah dengelemelerinden de bahsedebiliyoruz. Diğer taraftan yeni yama Grappling Hook'un yeniden yükleme süresini 11 saniyeden 25 saniyeye çıkarıyor. Gelecekteki bir yamada ise Grappling Hook için yeni bir animasyon setinin ekleneceğini aktarabiliyoruz.
 
7.2.0 güncellemesi herhangi bir performans artışı veya iyileştirmeler sunmuyor. Esas olarak burada dengeleme değişiklikleri ön plana çıkıyor. Aynı zamanda oyunun yeni güncellemesinde yapay zekanın, askerlerin ve genel iyileştirmelerin söz konusu olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun dışında tankları ortadan kaldırmaya yarayan mayınların hasarı yeniden dengelendi. Tank veya MAV gibi ağır araçları artık 2 tanksavar mayını ile beraber imha edebileceksiniz.
 
Tüm güncelleme notlarına bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

14.5.2024 02:45:05

0
Oyun çıkışından bu yana sağlam patchler yedi ve en azından kemik kitle için oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Hala bir efsane demekten uzak ama aşırı ucuz olursa kaçırmayın derim.

RealArek

13.5.2024 19:39:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunda ciddi bug dolu, çözmüyorlar/çözmediler ve son büyük güncellemeri yapıp yeni seri için çalışmaya başladılar. Çok büyük bir beklentimiz yoktu ancak özellikle hazard Zone oyunlarındaki buglar, orta okul, oyun geliştirici çocuk seviyesinde.
Hazard zone desteği 8 ay önce kesildi zaten içeriği azdı ve oynayan yoktu gereksiz bir mod seveni çok azdı ben multiplayer modlarını oynuyorum son güncellemeden sonra hiç bug görmedim.

BSC Misafiri

13.5.2024 12:50:39

0
Oyunda ciddi bug dolu, çözmüyorlar/çözmediler ve son büyük güncellemeri yapıp yeni seri için çalışmaya başladılar. Çok büyük bir beklentimiz yoktu ancak özellikle hazard Zone oyunlarındaki buglar, orta okul, oyun geliştirici çocuk seviyesinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız