Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG SerialWorld PC için Duyuruldu

 
 
2023 yılında kurulan ve yalnızca iki çekirdek üyeden oluşan Japon bağımsız bir stüdyo olan SerialProject, "komik ama ciddi bir RPG" ve deste oluşturucu olan SerialWorld'ün 2025'te Steam aracılığıyla PC'ye geleceğini duyurdu. Oyun, hem İngilizce hem de Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.
 
SerialWorld, Milo adında bir çocuk ve gizemli yaratık Anima'nın kasabanın gizemlerini çözmek için fantastik bir dünyaya adım attıkları komik ama ciddi bir RPG'dir. Daha önce deste oluşturma oyunları oynamış olsanız da olmasanız da, herkes bu macera dolu hikayenin tadını çıkarabilir. Şehrin karışıklıklarını çözmek için gizemli dünyaya bir yolculuğa çıkın!
 
Kolay Kontrollerle Stratejik Savaşlar: Aynı anda üç Anima çağırarak savaşlara katılın! Her Anima'nın kendine ait bir kişiliği vardır ve çok sayıda beceriyle birlikte bol miktarda stratejik derinlik vardır.
 
İlginç Karakterler: İlginç ve komik karakterlerle yüzleşmeye hazırlanın!
 
Anima Evolution: Yoğun savaşların ortasında, tılsım güçle dolduğunda Anima bir sonraki formuna dönüşür. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG SerialWorld PC
Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız