Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Infinite Wealth Satışları 1 Milyona Ulaştı

 
 
Yayıncılığını Sega ve geliştiriciliğini Ryu Ga Gotoku Studio'nun üstlendiği aksiyon macera rol yapma oyunu Like a Dragon Infinite Wealth, 25 Ocak tarihinde çıkış yaptı ve o günden bu yana 1 milyon adet satarak büyük bir başarı elde etti.
 
Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. PC sürümüne Steam ve Microsoft Store üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
Like a Dragon: Infinite Wealth 70 dolardan çıktı
 
 
 
Japonya'da geçen bu macera içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, etkileşime geçebileceğiniz ikonik karakterlerle karşılaşabiliyor ve Hawaii Adaları boyunca gezintiye çıkabiliyorsunuz. Rol yapma unsurlarının ön planda olduğu yapım içerisinde serinin hayranlarına hitap edecek birçok oyun içi unsur ve mekanik yer alıyor.
 
Oyunun şu anda Steam platformundaki fiyatı 70 dolarlık etiketle beraber karşımıza çıkıyor. Bütün incelemelere bakacak olursak da "Çok Olumlu" diyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Like a Dragon: Infinite Wealth
Mario vs. Donkey Kong Demosu Artık Mevcut Resident Evil 4 Gold Edition Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız