Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi

 
 
Cloud Imperium tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı Star Citizen için yeni sürümler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir güncelleme oyuna Vulkan API desteğini ekliyor. Bunun yanı sıra NVIDIA DLSS ve AMD FSR Süper Çözünürlük destekleri de oyunculara sunuluyor.
 
Oyun daha çok işlemci ağırlıklı bir yapıya sahip 
 
 
 
Tüm bu desteklerin yanı sıra ne yazık ki oyunda Frame Generation için hala bir desteğin olmadığını aktarabiliyoruz. Star Citizen bildiğiniz üzere daha çok işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için DLSS ve FSR destekleri oyunculara belki de büyük anlamda performans iyileştirmesi sağlamayabilir. Dolayısıyla bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.
 
Bu özelliklerin dışında geliştirici ekip Cloud Imperium, oyun için daha fazla optimizasyon üzerinde çalışmaya devam edeceğini aktarıyor. Ortaya çıkan raporlara göre şu anda AMD'nin en son teknolojiye sahip işlemcilerinde bile oyun 60 fps'in altına düşmeden oynanamıyor. Dolayısıyla daha fazla performans iyileştirmesinin yapılması bekleniyor.
 
Bunun dışında yeni güncelleme oyuna yeni hayvanları, karakter özelleştirmelerini ve daha fazlasını dahil ediyor. Oyuncular ayrıca yeni bir yıldız haritası bulabiliyor ve bu sayede yaratıkları avlayabiliyor. Oyunun şu anda Alpha 3.23 sürümünde olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi

BSC Misafiri

13.5.2024 20:23:38

0
Çiftlikbank oyunculara yeni tavuklar satmak istiyor.Şuna bakın ne güzel de yumurtluyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız