Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle

 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız yeni bir haberle beraber farklı bir bisiklet yarışını bizlere sunacağını aktarmıştık. Şimdi ise yeni bir bisiklet yarışının daha bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bir ay içerisinde 2 farklı bisiklet sporunun bizlere sunulacağını aktarmak gerçekten de güzel bir durum. Çünkü bisiklet konsepti gerçekten de işlenmesi zor ve aynı zamanda gerçekçiliğe yakın bir oyunun bizlere sunulması heyecan verici. Dolayısıyla bu tarz oyunların resmi desteklerle ve lisanslarla beraber bizlere sunulacak olması oldukça mühim.
 
 
Şimdi ise yeni ve resmi bir bisiklet turunun bizlere sunulacağını ve Haziran içerisinde piyasaya sürüleceğine aktarabiliyoruz. Resmi oyunda geniş veya dar yollara doğru adım atabiliyor ve sarı formaya sahip olmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Rakiplerimizi burada yenmek için elimizden geleni yapmaya koyulurken elbette sınırlarımızı zorlamak ve aynı zamanda yeni ve çok oyunculu mod ile beraber diğer oyuncularla beraber kapışmak gerçekten eğlenceli bir yapının burada olduğunu kanıtı. Dolayısıyla yapım içerisinde hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir mod yer alıyor. Bu modlar içerisinde istediğimiz şekilde yer alabiliyor ve elimizden geldiğince buradan büyük oranda eğlenebiliyoruz. Dolayısıyla bisiklet sporlarından hoşlanıyorsanız ve gerçekten de resmi bir oyun içerisinde yer almak istiyorsanız bu oyun şimdiden tam size göre diyebiliriz.
 
Çünkü oyun içerisinde simülasyon unsurlarının bir hayli ön planda olduğunu ve aynı zamanda zorlu mücadelelere atılabileceğinizi aktarabiliyor ve bu mücadelelerle beraber de kendimizi daha iyi bir şekilde usta olma yolunda ilerletebiliyorsunuz. Farklı takımlar kurabileceğiniz ve hem tek oyunculu mücadele içerisinde kendi kariyerinizi yükseltebileceğiniz hem de çok oyunculu mod içerisinde diğer oyuncularla beraber kapışabileceğiniz yapım gerçekten de eğlenceli bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve bununla beraber profesyonel yarışlarda kendimizi bulabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda tüm dünyadan oyunculara karşı yarışmaya hazırlanıyor ve 6 oyuncuya kadar olan çevrimiçi yarışlarda büyük bir mücadeleye atılabiliyorsunuz. Elbette onları geçmek için hızlı bir şekilde pedala basabiliyor, pedalları hazır bir şekilde geliştirmek ve aynı zamanda hızlı bir şekilde ilerletmek için elbette sporcumuzun burada daha kuvvetli bir şekilde olması gerekiyor. Aynı zamanda burada sporcumuzu eğitebiliyor, onların hangisini olduğuna karar verebiliyor ve farklı sporcular arasından seçim yaparak o bisikleti en iyi şekilde ilerletebiliyoruz.
 
Kazanmak için farklı stratejiler uygulayabildiğimiz ve aynı zamanda kendi stratejilerimizle beraber 900'den fazla profesyonel bisikletçiden birini seçebileceğimiz yapım gerçekten de büyük bir sporcu kütüphanesini bünyesinde barındırıyor ve bu kütüphaneden istediğimizi seçebiliyoruz. Dolayısıyla bu arada gerçekten de geniş bir kütüphaneden seçim yapabileceğimiz için her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyimi kendimize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz.
 
Farklı arenalara, yollara, mücadelelere ve daha fazlasına doğru adım atabileceğimizi yapımda yapacaklarımızı ve ulaştıracaklarımızla beraber diğer oyunculardan farklı olarak kendi stratejilerimizi ve oyun sistemimizi oyuna dahil edebiliyor ve hem kestirmelerden hem de hızlı bir şekilde manevra yaparak oyuncuları önüne geçebiliyoruz. Bu şekilde oyunda dilediğimizi gerçekleştirebiliyor, yarışlardan galip hayırlara kendi ismimizi daha üst sıralara yazdırabiliyor ve böylece oyundan en eğlenceli verimi alan biz olabiliyoruz.
Kendi hünerlerimizi sergileyebileceğimiz yarışlarda yarışları kazanmak için elbette farklı stratejiler uygulamak durumunda kalıyoruz. Çünkü her bir oyuncu burada farklı ve çeşitli planlar uyguladığı için onlara karşı gelmek ve en iyi şekilde yer almak tamamen bizim işimiz oluyor. Yarışları kazanmak için profesyonel kütüphaneden istediğimizi seçebiliyor, kendi hünerlerini sergilemek adına elbette şovlarımızı yapabiliyor ve profesyonel bisikletçiler arasından ekibi bisikletçi seçip burada kendi ekibimizi oluşturmak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla oyunda öncelikle takım oluşturarak büyük bir mücadeleye atılabiliyor ve profesyonel bir yapıyla beraber karşılaştığımız için elbette bu seçime tamamen biz oluşturabiliyoruz.
 
 

Oyunda tüm yönetim unsurları bizim elimize verilmiş durumda ve elimizden geldiğince burada yer alabiliyoruz. Bisikletçi kıyafetini seçebileceğimiz, bisikletçimizin hangisi olduğuna karar verebileceğimiz ve aynı zamanda karakterleri geliştirebileceğimiz bu yapımda her bisikletçinin kendine özgü yetenekleri, becerileri ve sistemi kullanıyor. Dolayısıyla onların arasından en iyisini seçmek için burada kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyor ve formaları onun üzerine verebiliyorsunuz.

Dolayısıyla oyunlarda yarışları kazanmak için aynı zamanda hem bisiklet seçiminin hem de sporcu seçiminin oldukça önemli olduğunu aktarmakta fayda var. Bu sayede kendinizi her etap içerisinde geliştirebiliyor, farklı stratejiler benimseyebiliyor ve bu stratejileri ön plana atmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz. Sporcunun dayanıklılığı burada oldukça ön plana çıkıyor. Dolayısıyla burada gerçekten hani bitiş çizgisine ulaşmak için büyük bir çaba sarf etmeniz gerekiyor ve sporcunuzun yorulmaması ve aynı zamanda oldukça fazla dayanması için elinizden gelenin fazlasını yapmanız lazım.

Farklı farklı özelliklerle bizlere sunulacak bu yapım içerisinde kendi takımımızı oluşturduktan sonra büyük bir kariyer zirvesine adım atmaya hazırlanıyoruz ve her hafta boyunca farklı şekillerde modlar içerisinde kendi yerimizi alabiliyoruz. Takımımız için en iyisini düşünebildiğimiz ve en iyi şekilde yer alabildiğimiz yapımda her hafta farklı etkinliklere katılabiliyor ve bu etkinliklerden galip ayrılmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bonus içeriklerin kilidini açmak için burada büyük bir mücadele sarf etmek durumunda kalabiliyoruz.
 
 

Yine profesyonel bisikletçilerin yer aldığı takım içerisinde elbette oyunda istediğimiz takım formalarını kullanabiliyor, bu takım formaları arasından istediğimizi seçebiliyor ve hangi forma hoşunuza giderse onu elbette giydirebiliyorsunuz. Takımınızı kişiselleştirebileceğiniz birçok seçeneği mevcut olduğu yapımda bu seçeneklerden istediğiniz şekilde yararlanabiliyor ve takımınızı özelleştirebileceğiniz yapı ile beraber de karşılaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla her bir oyuncu burada farklı formalar giyebiliyor, farklı renklerden oluşan bu formalar arasından seçim yapabiliyor ve dilediğinizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla burada yer aldığınız süre boyunca her bir takım farklı renklerle beraber bizlere sunulabiliyor ve bu da onları ayırabileceğimiz termal özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Kısacası oyun içerisinde gerçekten de özelleştirebileceğimiz ve kişiselleştirebileceğimiz seçenekleri olduğundan bahsetmemiz gerekiyor. Bunlarla beraber de kendimize ön plana atabiliyoruz.
 
Resmi yarışlara katılabileceğimiz ve her etap içerisinde farklı stratejiler uygulayabileceğimiz bu yapımda etapın kendi özelliklerine göre kendi stratejilerimizi oluşturabiliyor, geliştirebiliyor ve burada daha iyi bir şekilde yer alabiliyoruz. Her oyun birbirinden bağımsız bir şekilde ilerlerken elbette biz de kendimizi burada profesyonel bir sporcu olarak bulabiliyor ve farklı mücadele modları içerisinde büyük oranda kendi ustalığımızı sergileyebiliyoruz.

Bu özelliklerle beraber kendi takımımızı oluşturduktan sonra kendi formalarımızı seçebiliyor ve çok oyunculu mod içerisinde 6 farklı oyuncuya karşı mücadele edebiliyoruz. Her oyuncunun burada büyük mücadele ettiğini ve aynı zamanda burada gerçekten de zorlu bir yapıyla karşılaştığını aktarabiliriz. Çünkü oyun içerisinde zorlu bir mücadelenin olduğundan bahsedebiliyor ve bu mücadeleyi kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz.
 
Aynı zamanda kendi stratejilerinizi ön plana çıkararak diğer oyuncuların neler yapacağını önceden kestirebiliyor ve burada tırmanış modları ile beraber de gerçekten zorlu bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Dağ tırmanışında takımınızla beraber hızınızı yükseklere doğru çıkarmak için elinizden geleni yapabileceğinizi yapımda her bir bisikletçinin burada farklı şekillerde yer alabildiğini ve her bisikletçi farklı şekillerde oyunda ilerleyebildiğini aktarabiliyoruz.
 
 

Kullanılabilir bisikletçi türünü değişkenlik gösterdi ve tüm oyunculara rastgele olarak atanabilen bu bisikletçiler gerçekten de oyunu zorlaştıran unsurlar arasında yer alabiliyor. Rota özelliklerine göre burada en iyi stratejiyi bulmak için elinizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve her arazide en iyisi olduğunuzu kanıtlamak için burada büyük bir mücadele göstermeniz lazım. Dolayısıyla oyunda aynı zamanda rastgele bir şekilde atanabilecek sporcuların olduğundan da bahsetmemiz gerekiyor.

Diğer taraftan her oyun eşit derecede önemli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu önemli beraber son hızla oyunda ilerlemek durumunda kalabiliyor ve bisikletçileri en iyi şekilde burada yönetmemiz şart. En iyi yönetim unsurlarını elimize alabileceğimiz, bisikletçileri yönetebileceğimiz ve aynı zamanda kadromuzu en iyi şekilde kurabileceğimiz yapımda her arazinin kendi gereksinimleri bulunuyor. Dolayısıyla buradaki gereksinimleri karşılamak tamamen bizim işimiz oluyor. Örneğin yukarılara yani zirveye doğru tırmanırken elbette bisikletçimiz zorlanabiliyor ve ona göre bir pedal geçişi sağlamak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla burada yapacaklarımızla beraber hem bisikletçimizin dayanıklılığını arttırmamız gerekiyor hem de daha fazla güç sarf etmemesi ve aynı zamanda dayanıklılığını koruması için burada farklı şekillerde stratejiler benimseyebiliyoruz.

Dolayısıyla en ince detayına kadar farklı şeylerde yer alabildiğimiz yapımda gerçekten de yapacaklarımızla beraber oldukça değişkenlik gösteren bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu sistemlerle kendi performansımızı ne kadar iyiye çıkarabilirsek o kadar çok başarılı olabilir ve her oyunun burada eşit derecede önemli olduğunu da aktarabiliriz. Bu sayede oyunda en iyi stratejiyi bulmak için farklı şekillerde denemeler yapabilir ve her arazide en iyisi olduğunuzu kanıtlamak için kendi planlarınızı oyuna dahil edebilirsiniz. Bu da oyunda yer alan farklı unsurlar olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
 
Bitiş çizgisine doğru ilerleyebileceğimiz bu yapımda bitiş çizgisi konumunun nerede olabileceği ve aynı zamanda ona uzaklığımızın belli olduğu görülüyor. Farklı şekillerde puanlar alabiliyor ve zamanlama konusunda ne kadar iyi olabilirsek o kadar hızlı bir şekilde ve çoklu bir şekilde puan elde edebiliyoruz. Performansımız ne kadar iyiyse ona göre kendi başarımızı daha da katlayabiliyor ve aynı zamanda o kadar hızlı bir şekilde etapları tamamlayabiliyoruz ve efsanevi bisikletçilerin kilidini bu kapsamda açabiliyoruz.

Dolayısıyla yapım içerisinde resimli kütüphaneden istediğimizi seçebiliyor ve dikkat çekici sporcuların da burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bu sporcuların kilidini açarak elbette daha yüksek ve kaliteli bisikletçilerle karşılaşabiliyor ve açıklanan detaylara göre oyunda 300'den fazla ek bisikletçinin mevcut olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu bisikletçilerin sayısı gerçekten yüksek bir şekilde karşımıza çıkıyor ve 10 Pro Tour takımının da burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bu takımlar gerçekten önemli bir sayıyı temsil ediyor ve oyunda yukarıda söylediğimiz gibi farklı modlar arasında geçiş sağlayabiliyoruz.

Pro Team ve Pro Leader modlarında istediğimiz gibi kendi takımımızla beraber başlayabiliyor, kendi rotamızı burada oluşturabiliyor ve engelleri aşmak için elbette farklı oyuncuların kılığına bürünebiliyoruz.

Yeni özelliklerin ve daha fazlasının bizlere sunulacağı bu yapım 6 Haziran tarihinde biz oyunseverler için piyasaya sürülecek. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı zaman bir bildirim alabilirsiniz.

Oyun anlattığımız üzere kısacası bisiklet sporlarını profesyonel bir şekilde bizlere sunmayı hedefliyor ve bu yarışlarda en iyisi olmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanırsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Bisiklet turlarına adım atmak istiyorsanız bu oyun tam size göre diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız