Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Ubisoft ve geliştiriciliğini Evil Empire ekibinin üstlendiği The Rogue Prince of Persia bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ertelendi. Şimdi ise oyunun yeni çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan detaylara göre yapım 27 Mayıs tarihinde Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca erken erişim olarak yayınlanacağını belirtelim.
 
Hades II sebebiyle ertelenmek durumunda kaldı
 
 
 
The Rogue Prince of Persia bildiğiniz üzere ilk etapta 14 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecekti ancak 6 Mayıs tarihinde Hades II oyununun sürpriz bir şekilde çıkış yapması planları altüst etti. Erken erişim olarak çıkış yapan bu yapım çok olumlu etiketine sahip ve aynı zamanda kendi içerisinde rekor kırdı. Dolayısıyla yeni platform odaklı Prince of Persia oyunu ertelenmek durumunda kaldı.
 
The Rogue Prince of Persia içerisinde akrobatik hareketler üzerinde ustalaşmaya çalışıyor ve zorlu platform unsurlarının üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Seriden aşina olduğumuz duvarlardan yürüme, duvardan duvara atlama ve daha fazla hareket bizi bekliyor. Yapımda aynı zamanda yeni silahlar bulabiliyor, özel efektlerle beraber kendimizi donatabiliyor ve Hun istilasından kurtulmanın yollarını arıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2024 16:05:12

0
Yahu şu oyunlar niye konsollarda erken erişime açılmaz ki? No rest, hades 2,şimdi de bu çıkar şunu konsola yarım yamalakta olsa alacağım hem destek olmuş oluruz.

aykut291

14.5.2024 14:05:11

0
Ubisoftun kendine güveni yokki bok gibi Oyun yaptıklarını onlarda farkında demekki Hades 2 çıkıyor die Oyun erteliyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız