Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"İlk Assassin's Creed, En Saf Oyunumuzdu"


   Yakın zamanda tam anlamıyla bir üçleme haline gelecek ünlü Assassin's Creed serisi ile ilgili Ubisoft'tan bazı açıklamalar geldi. Ancak yeni açıklamalar son oyunla ilgili değil, ilk oyunla ilgili.
 
   Assassin's Creed'in geliştiricisi Patice Désilets, yaptığı açıklamada Assasin's Creed'in ilk oyununun harika bir oyuncak olduğunu, 2. oyunun ise gerçek bir oyun olduğunu ve görevleriyle, kurallarıyla tam bir bütün olduğunu belirtirken, ilk oyunun en saf yapım olduğunun da altını çizdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft action adventure assasin's creed pc ps3 xbox 360
Transformers: FoC'nin Demosu Xbox Live'da Söylenti: STALKER'ın Hakları Bethesda'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

patapon_00

2.8.2012 19:27:43

0
A.C forever aga

-Amigo[Nuri]-

2.8.2012 13:16:49

0
Benim en çok Revelations hoşuma gitti.

BSC Misafiri

1.8.2012 20:08:27

0
Bencede Haklı Tüm Yönüyle Sıkıcıydı Bence ;)

ullu

1.8.2012 13:51:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: mistikkafa1 Assassin's Creed'i çok seviyorum 4 oyununu da orijinal aldım. Fakat şu işi anlamıyorum, üstüne ordu gelse yine yenecek güçtesin. Çünkü hepsi teker teker dalıyor. Bunu değiştirmeliler. :D
aynen. tek tek dalmaları yapay zekayı batırıyor ama şimdiden sonrada bi halt edebilceklerini sanmıyom fazla. karşıda ki adamın eline silah geçti miydi direk crysis'e dönmesi lazım bence. kaç adam birden üstümüze, !önümüzden! silah doğrultuyo. (bi zahmet ıskalamasınlar :D) heralde o durumda bi armour mod lazım olur :D ne yazık ki aptal silahçılara mecburuz. (herkez pro yada çok iyi bir oyuncu değil ve kurtulamayabilir.) ayrıca en iyi oyun aslında 1 olabilirdi.. bi iki düzeltme yapılsa tabi. Örneğin 1'de 2-2.5-2.75'teki gibi oyun bitişinde serbest dolaşabilseydik, harbi harbi daha iyi olurdu. aslında ac 1'de ki şehirler, büyüklükleri, şu şehirden şehre gitme yeri süperdi ama istediğimiz an değil, belli bir görev yerine girerekten dolaşılıyordu ki feather'lar için hiç iyi değil. bu yüzden 2 favorimdir. geçen günde onu oyniyim dedim, brotherhood'taki (2.5) kill streak'e öyle alışmışız ki adamı yoruyo :D arkadaşın biri altyazı olsa fena olmazmış demiş. ben kudüs şehrinde ki kısımları rusça oynamak zorunda kaldım :D ayrıca farkeden oldu mu bilmiyorum ama ac 3'te adamlar counter'ı azaltıp, atak moduna geçircez diyodu, hep oynanış videolarında counter koyup duruyo :D ama ne olursa olsun oynayacam kardeş bende yeri ayrı bu serinin. tarih'i kendilerine göre çok güzel yorumluyolar bence

aksiyon95

1.8.2012 12:06:25

0
İlk oyun kaliteli oyundu...Ama nedense pek sevemedim.Normalde gizlilik gerektiren oyunları çok severim...Bunda da gizlilik gerektiren bölümler çoktu...Ama altyazı olmayınca sevemedim işte...Konuya tam hakim olamadım.Hakim olamayınca da ara sahneleri geçmek istedim ki hiçbir oyunda ara sahneleri geçmem ama bunda konuyu anlamayınca geçmek istedim ama geçilmiyor :D Kapışma anlarını beğenmedim.Koca gruptan sadece 1 kişi bize hamle yapıyor diğerleri izliyor.Oyunun ilerlemesi çok karışık.Nasıl bölüm yapacağımı bilemedim çoğu zaman...Öyle olunca da oyunda kilitlendim, sıkıldım... Dediğim gibi çok kaliteli bir oyun ama sevemedim bu seriyi...Zaten kalitede düşüyor gittikçe seride...Her yıl çıkmasa güzel olurmuş...2 yılda 1 çıksa yine iyi olurdu...Ayrıca çok uzatıldığını düşünüyorum...

jacksoftblocker

1.8.2012 12:04:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel Ne desem ilk oyunun kalitesini anlatamaz. Arkadan gelen oyunlarda ilk oyundan birşeyler göreceğim diye tetikte bekledim hep. AC2'de rüya sekansını ilk gördüğüm an seride en çok heyecanlandığım andı. Tüylerim diken dikene oynadım. Ama o sahne bile içerik olarak saçmaydı. Sonra uzun süre Altair'i görmedik, Desmond'ı bile az gördük ama onu dahi berbat ettiler. Haklarını yemeyeyim AC:B'de Desmond bölümlerinde atmosfer güzledi ama oyunda %10'luk bile bir yer kaplamıyordu. Sonuyla zaten herşey berbat oldu. Desmond konusunu rezilötesi hale getirdikleri yetmediği gibi en son AC:R'de Altair oldu ama olmaz olaydı, ne ses ne karizma bıraktılar. Saçma sapan hikayeler yazdılar. Herşeyi mahvettiler. Bunlar hep ilk oyunu anlamayan ve oyun oynarken hikaye aramayıp bomboş koşuşturup durmak isteyen, bütünlük yerine oradan oraya atlamak isteyen ergenler ve ergen kalanlar yüzünden oldu. Ubisoft denen firma da oyunun hikayesine gram saygı göstermeyip her oyunu farklı bir tarihi dönemle pazarlayıp durdu. Zorda kalınca ve fazla boş vakit geçirince de alelacele tüm hikayenin içine eden saçmalıkötesi hikayeler yazdı. Bu seride artık tek umut filmlerinde. Orada oturur akıllarını başlarına toplar ilk oyundaki hazineyi fark eder, oyunu onun ve Desmond'ın etrafında döndürür Ubisoft'un yaptığı tüm saçmalıkları telafi edecek hikayeler yazarlarsa belki adam olur. İtalya ve Amerika bu seri için gereksiz bile.
bu oyunun hikayesini neden farklı mekanlara gittiğini anlamamışsın senle daha ağır konuşurdum normalde ama çokta umrumda değil git assassin's creed 2'yi türkçe yama ile oyna sonra brotherhood u sonra da revelations u belki birşeyleri anlarsın anlamazsanda saygım var.

b0nib0n

1.8.2012 08:45:20

0
Bi bölüm vardı geçememiştim büyük bi saray gibi bi yerde kaldım görev bulamadım daha dogrusu oraya gıdıyorum yok buraya gıdıyorum yok atlarla başka şehre geçiyorum bulamıyorum filan en sonunda sildim oyunu. 2.sinden bahsediyorum.

mhakannn

1.8.2012 04:51:33

0
Ben ilk oyun hariç tüm seriyi oynadım. En iyi oyun Brotherhood'du benim için. Herşey yerli yerindeydi. Gereksiz özellikler ya da anlamsızca dolaşdığımız bir harita yoktu. AC 2 de güzeldi ama bazen aynı şeyleri yapmak sıkıyordu. Revelations serinin en zayıf oyunuydu. Sonlara doğru zevk almadan sadece bitirmek için oynadım ama İstanbul'u görmek güzeldi.

S.P.E.C.I.A.L.

1.8.2012 02:08:46

+2
Ne desem ilk oyunun kalitesini anlatamaz. Arkadan gelen oyunlarda ilk oyundan birşeyler göreceğim diye tetikte bekledim hep. AC2'de rüya sekansını ilk gördüğüm an seride en çok heyecanlandığım andı. Tüylerim diken dikene oynadım. Ama o sahne bile içerik olarak saçmaydı. Sonra uzun süre Altair'i görmedik, Desmond'ı bile az gördük ama onu dahi berbat ettiler. Haklarını yemeyeyim AC:B'de Desmond bölümlerinde atmosfer güzledi ama oyunda %10'luk bile bir yer kaplamıyordu. Sonuyla zaten herşey berbat oldu. Desmond konusunu rezilötesi hale getirdikleri yetmediği gibi en son AC:R'de Altair oldu ama olmaz olaydı, ne ses ne karizma bıraktılar. Saçma sapan hikayeler yazdılar. Herşeyi mahvettiler. Bunlar hep ilk oyunu anlamayan ve oyun oynarken hikaye aramayıp bomboş koşuşturup durmak isteyen, bütünlük yerine oradan oraya atlamak isteyen ergenler ve ergen kalanlar yüzünden oldu. Ubisoft denen firma da oyunun hikayesine gram saygı göstermeyip her oyunu farklı bir tarihi dönemle pazarlayıp durdu. Zorda kalınca ve fazla boş vakit geçirince de alelacele tüm hikayenin içine eden saçmalıkötesi hikayeler yazdı. Bu seride artık tek umut filmlerinde. Orada oturur akıllarını başlarına toplar ilk oyundaki hazineyi fark eder, oyunu onun ve Desmond'ın etrafında döndürür Ubisoft'un yaptığı tüm saçmalıkları telafi edecek hikayeler yazarlarsa belki adam olur. İtalya ve Amerika bu seri için gereksiz bile.

Tancredi

1.8.2012 01:41:33

0
Bence en iyisi AC 2'dir.Herşeyi ile ortada yani oyun.

BSC Misafiri

31.7.2012 23:57:36

0
Hiç yoktan ilk oyunda tek kişilik bir ordu değildik.

distortionist

31.7.2012 23:27:23

0
Ben birbirinden ayıramayacağım bu oyunları, zira bir dizinin bölümleri gibiler bence. Ama en çok ACII'den etkilenmiştim. O ne Truth'dur be kardeşim !!!

E_Aydin35

31.7.2012 21:57:29

0
Ne anlamda saf ? :) Keşke biraz açsaymış anlatmak istediğini.. Masumiyetimizi kaybettik falan :P :)

Cave Johnson

31.7.2012 18:55:10

+3
Bana göre ilk oyun hepsinden daha iyi. AC3 umarım ilk oyun gibi özüne geri döner.

wichtking

31.7.2012 17:54:23

+2
ve en güzel oyununuz du

dIsAstEr

31.7.2012 17:52:08

-17
Serinin en kötü oyunu ilk oyundu. Hatta o kadar kötüydü ki bana göre, bu kadar oyunla devam ettirilmesi bile şaşırttı beni.

DeliKulaBey

31.7.2012 17:44:28

+1
kesinlikle ac1 haşhaşilik gerçeğine göre en iyi oyun fakat bu oyunu iyileştirmekle beraber ilerki oyunlarda kolaylaştırdılar ve oyunu haşhaşiler çevresinde değil elma çevresinde döndürmeye başladılar. ben elma konusunu ikinci oyunda net anladım. ilk oyunda konuşmalardan pek birşey anlaşılmıyor du.

krnl

31.7.2012 17:29:09

0
bence serinin en iyi oyunu brotherhood:)

mistikkafa1

31.7.2012 17:18:23

0
Assassin's Creed'i çok seviyorum 4 oyununu da orijinal aldım. Fakat şu işi anlamıyorum, üstüne ordu gelse yine yenecek güçtesin. Çünkü hepsi teker teker dalıyor. Bunu değiştirmeliler. :D

EzioAuditore_

31.7.2012 17:04:01

+1
Tekdüzeliği olmasaydı ben de katılacaktım sözünüze de malesef...

Loukas

31.7.2012 16:42:21

+1
Zaten herşeyin ilki en güzeldir derler ya gerçekten doğru. Assassins Creed içinde bu durum aynı. Ha AC:Revolution da çok iyiydi ama bende genelde bu görüşe katılıyorum.

Bl00dyHell

31.7.2012 16:34:05

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™ En saf ve suikastcılık oyunu kavramındaki en iyi oyunları Hedefi gizlice öldürür kaçardık . Şimdiki oyunlarında bu kavramdan tamamen uzaklaştılar
Katılıyorum, artık adamlardan kaçarak kurtulmak yerine hepsinin işini bitirmek daha kolay geliyor.

Archangel™

31.7.2012 16:25:52

0
En saf ve suikastcılık oyunu kavramındaki en iyi oyunları Hedefi gizlice öldürür kaçardık . Şimdiki oyunlarında bu kavramdan tamamen uzaklaştılar
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız