Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Deus Ex'e Augmented Edition Paketi Duyuruldu

deus ex augmented edition
 
 
    Square Enix, Deus Ex: Human Revolution için Augmented Edition sürümü duyurdu. Eidos Montreal yapımı aksiyon oyunu yeni Deus Ex'in bu özel paketinin içinde oyunun kendisinin dışında, 'Behind the scenes- (Sahne arkası) DVD'si ve bir grafik romanı bulunacağı açıklandı.
 
    Ayrıca Square Enix, oyunun ön alım extralarını da belirledi. Oyunu Gamestop'tan ön alım yapanlar, ilk Deus Ex'ten tanınan bir karakteri de içinde içeren extra oynanabilir bir göreve dahil olacaklar ve orjinal yapımın 3 silahını deneme fırsatı elde edecekler. Gerçekten müthiş bir ön alım extrası olduğunu söyleyebilirim.
 
    Oyunu Gamestop dışındaki herhangi bir yerden ön alım yapanlar ise sadece 2 extra silaha kavuşacak. Bunlar; Huntsman Silverback Double-Barrel Shotgun ve Longsword Whisperhead Extreme Range Sniper Rifle silahları olacak.

     Deus Ex: Human Revolution'ın Augmented Edition sürümü ve ön alım teklifleri şimdilik sadece Amerika için duyuruldu, ancak Avrupa duyurularının da pek gecikeceğini düşünmüyorum. Gelecek seneye göz kırpan oyunumuz, PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak.
 
    Ayrıca oyunun ön alım paketlerini gösteren 2 videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos augmented edition collector's edition
Avrupa'ya Özel Killzone 3 CE Paketi Duyuruldu Söylenti: Inception Oyunu Yapım Aşamasında!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız