Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarım Saatlik MGS 5: The Phantom Pain Oynanış Videosunu Canlı İzleyin!

     E3 2014'de kapalı kapılar ardında özel sunumu gerçekleştirilen Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain'in yarım saatlik oynanış videosu birazdan gösterilecek. Bu heyecanı an be an yaşamak için:

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Duke Nukem 2.5 İle Tanışın Dota 2'nin Takım Eşleştirme Sistemi Yenilendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

25.6.2014 18:54:34

0
balon kullanımı garıbıme gıttı

speederly

22.6.2014 20:10:52

0
ınsallah şu balon olayı ilk bölüme aittir yada kapatabiliyoruzdur yada şikayet üstüne bir güncellemeyle toptan kapatırlar çok iğrenç birşey. ne güzel ben adamı kucaklayıp göle kutunun içine otların arasına saklıyordum ne gerek var balona. her dakika o helikopter sesini duymak inanın oyunu 3 4 saat oynadıktan sonra bile soğutur... arabayı balona kaybetti :S hadi eski serilerde böyle birşey olsa tamamda , yok. resmen hayalindeki japon fantazisini oyuna enjekte etmiş. kutuda da bir abartı var ama o gözardı edilebilir kutu esprisi ilk oyundan beri vardı. ilk trailerda hiç böyle şeyler düşünmemiştim.

Rapsody_izmir

20.6.2014 09:38:49

0

uranus666

20.6.2014 07:16:09

-1
Yabancı oyun sitelerine baktım da uzak mesafede ki geç yüklenen kaplamalar, görevler hakkında yapılan tartışmalar vs. fakat kimse balonu konuşma gereği bile duymamış. Burada ise durum tam tersi, bir balondur gidiyor muhabbet

luxojr

20.6.2014 01:43:23

0
Yahu zaten MGS serisini (fanboylukla alakasi yok!) takip edip oynayan hele hele Peace Walkerida bitirmis bir adam için balon cidden sikinti olmuyor.Tutki PW da ana üsten Fulton Recovery alman sayiylaydi yani sonsuz alamiyoduk.Nihayetinde bu bir demo oyüzden adam sonsuz FR açmistir etmistir.Tamam sunu kabul ediyorum epey egrelti duruyor nede olsa piyasa "Tactical Espionage Operations" diye çikiyorsun.Ama emin olun öyle sonsuz kullanamayacagimiz sanmiyorum Fulton Recovery olayini yani en azindan Peace Walker da öyle idi. Sonrasinda adamlarin yaninda geçiyor diyoruz ya o da garip eyvallah fakat evvelden Radarda heriflerin bakis açilari gözüküyordu yani çok rahat bir adamin bitisinde yavasca yürüdügümü bilirim bu size garip gelmesin.Ha fakat hard modunda oynadiginizda hele ki MGS4 de yerde iste teneke kutuya ayaginizla devirdiginizde veya demir izgara üstünden geçtiginize çotank diye oraya kitlenen birsürü adam gelir ve yatak altlarina kadar bakarlardi ki hard modunda Ground Zero'yu o youtube daki fast run vidyolari gibi degilde adam gibi oynadiginizda heleki yavaslatma olayinida kapattiginizda alin size gerçeci espionaj oyunu. Koli olayinada takilmayin ne yapsin adam cebinden katlanmis koli çikarip zar gibi katlayip bantla yapistirsin mi?Ha onuda yaparlar da niye yapsin?busefer off abi bu ne ya hareket etsek adam görüyor geçemiok bu ne biçim oyun ya diyecegiz! Birazcik adam kitleyidi düsünmeli.Nihayetinde seriyi oynayanlar ve seneryoyu takip edenler adamin derdinin oldugunu ve bunu oyun ile açiga çikardigini anlarsiniz.Dogal olarak derdini fazla oyuncu kitlesine ulastirmasi içinde seçenekler türetmesi lazim yani isteyen kolay birsekilde oynayip seneryoyu anlar -vaay ilginçmis der kimide zor oynar zevkinide alir seneryoyu bitirince oda mutlu olur.Dedigim gibi birsekilde bir derdi var bu adamin ve her oyuncuyada ulasmasi için birtakim oynamalar yapmasi gerekir. Adam oyunlari için emek sarfediyor çerezlik oyunlar degil bunlar!Öyle olsa Ubisoft gibi senede 2tane AC serisi basardı!Adam ilk Portable Ops beraber Ashley Wood gibi bir çizgiroman sanatçisyla çalisti.He reklam için mi?Reklam olsun diye çalissa herhangi bir Marvel çizeriyle çalisip onlarin fanlarini çekerdi. Yoji Shinkawa diye bir konsept artiscisi varki dillere destan herif!Adam işini düzgün yapmaya çalışıyor demek istediğim şişir şişir bas geç gibi bir mantalitesi yok.Neyse ne yahu işte bu adamın oyununu oynamadan yorum yapmak zor ama inşallah güzel olur phantom painde.Bakalım çıksın ozaman PS4 alırım kısmetse.Çok konuştum kusra kalmayın, çok para verio bana kojima çok :D

Walter Hartwell White

19.6.2014 22:18:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: a.memo Herkes bir balona falan taktınız siz oyundan alacağınız zevke bakın demiş de peki birisi bana şunu AÇIKLAYABİLİR Mİ? Bu balon kutu bilmem ne olayını cod da yada bf de falan görseniz ne söyleyeceksiniz?? Bildiğin oyunun bütün gerçekçiliğini baltalamış bu olaylar... Gizliliğe dayalı gerçekçi bir oyun beklerken bu tarz şeyler hoş değil bence... Yani fanboyluk yapmayın da başka oyunlar da görünce laf atacağınız şeyleri sevdiğiniz oyunlarda göz ardı etmeyin...
Balon olayı gayet güzel.Big Boss balona yolladığı askeleri üssünde eğitiyor..Bence böyle şeyler gayet eğlencelidir.

Walter Hartwell White

19.6.2014 22:03:00

+1
Sonuna kadar izledim ve her şey cidden çok iyiydi sadece geç yüklenme problemi var onuda oyunun çıkış tarihinin bile verilmemesine bağlayabiliriz ama 30 dk'lık bi video yayınladıklarına göre yakında tarihte verilir.30dk'lık bir video yayınlanmasını takdir ettim böyle bir oyun e3'te 10 dk oynanış yayınlasa işte o zaman şüphe duyardım.Mükemmel bir oyun bizi bekliyor arkadaşlar çıktığında kaçırmayalım.

Nightmare_00

19.6.2014 21:36:21

0
Japonlar olmasa oyun sektörü diye birşey olmazdı , bazı hüloğğğlara duyurulur.Ayrıca MGSnin geçmiş oyunlarını oynayanlar paraşüt olayına takılmayacaklardır.Oyun inanılmaz görünüyor PS4'üm ve ben bu oyunu deli gibi bekliyoruz..

hcs777

19.6.2014 21:30:47

0
güzel grafikler ama japonların oyunlarına bir türlü ısınamadım

C.H.N

19.6.2014 20:49:26

0
Mgs 5 çok fena caps manyağı olacak gibi görünüyor. :D

xleonhart

19.6.2014 20:42:26

-1
İyice cocuk parkina cevirmisler koskaca seriyi.

BSC Misafiri

19.6.2014 20:35:48

0
Hangı gercekcılık abı sız neden bahsedıyorsunuz. oyun oynadıgınızı unutmayın ıkıncısı balonla bırseyler ucurmak nıey bu kadar sacma geldı anlamıs degılım takılacaksanız bu olayı etraftakı askerlerın neden görmedgıne takılırsınız. Gercekcılıkten bahsetmeyın surada Shenmue dıye bır oyun vardı hatılayan daha buyukler varsa bır kesım muhtesem bulmus ama buyuk bır kesımde oyunu sıkıcı bulmustu. Cok satmadı devamı gelmedı. Bumu gercege olan özlemımız lafta... Herseyı A dan Z ye gercek hayatta oldugu gıbı yapsalar o oyunu oynamazsınız. Adam acıksa susasa, afedersın sıcsa bu seferde oyuna yogulasamıyoruz dıyen cıkar. Ulan atın sıcmasından dogal bırsey mı var ? At s... ne kadar absurd oluyor. sende evde s... o ne oluyor ? Gercekcılık hangı oyunun neresınde var ? GTA mı ? Half lıfe mı ? Sıms mı ? Kendınıze gelın yahu cıksın hosunuza gıderse alır oynarsınız sacmalayıp durmayın.

stun

19.6.2014 20:13:53

0
japon kafanızı s.....

mementopolis

19.6.2014 19:45:41

-1
bir cogu pc ci bunların , HL3 çıkınca levye ile kutu kırarsınız zaaaaahaha. Minecraft terk ...

HightEnd

19.6.2014 19:30:54

0
big boss olmuş sana big fooooos

a.memo

19.6.2014 19:10:06

-1
Herkes bir balona falan taktınız siz oyundan alacağınız zevke bakın demiş de peki birisi bana şunu AÇIKLAYABİLİR Mİ? Bu balon kutu bilmem ne olayını cod da yada bf de falan görseniz ne söyleyeceksiniz?? Bildiğin oyunun bütün gerçekçiliğini baltalamış bu olaylar... Gizliliğe dayalı gerçekçi bir oyun beklerken bu tarz şeyler hoş değil bence... Yani fanboyluk yapmayın da başka oyunlar da görünce laf atacağınız şeyleri sevdiğiniz oyunlarda göz ardı etmeyin...

Guest-90F2E1A19

19.6.2014 18:32:49

-1
Yok balon var, yok zaman yavaşlatma var, bilmem ne... Yahu arkadaş, neden şu oyundan ben en çok nasıl keyif alırım diye bakmıyorsunuz olaya. Yanlış hatırlamıyorsam en zor seviyede adam işaretleme, zaman yavaşlatma gibi olaylar olmayacak diye açıklama yapılmıştı. Tamam o zaman, al en zora oyunu, techizat getirmeyi kullanma, kutuyu kullanma, balonu kullanma adamları kendin sağa sola, nebilim çöp kutusuna sakla... Yani ben böyle oynamayı düşünüyorum. Sonuçta açık dünya oyun. Açık dünyanın en güzel yanı bu seçimlerdir zaten, kafandan kendin senaryo bile uydurursun bazen :) Keyfinize bakın işte.

Hoid

19.6.2014 18:10:14

+2
Daha önceki oyunlarını oynamamıştım ama bu videoyu izleyince fark ettim ki bana göre bir oyun değil . Adamı balona bağla uçsun gitsin konteyner a balon bağla uçsun gitsin bunedir arkadaş kimsede abi bak herif uçuyor demiyor aval aval dolanıyorlar . Kutunun içine giriyor şehir turu yapıyor ... Sihirbaz misali kutu birden yoktan var oluveriyor tam bir komedi .

mementopolis

19.6.2014 17:59:54

+1
Yorumlar içler açısı bu videonun bir parçası daha öncede gösterilmiş di işin espirisi olarak. Ground zeroes ' i youtube den bakarak yorumlayanlar çok yanılıyor . Oynamadan böyle kanıya varmak çok yanlış . Oyunu oynayıp deneyim edilesi bir oyun ki ilerledikcen oyunun böyle abartılı olmadığını anlarsınız .Oyun söze her seferinde o absurt sandığınız hareketleri sürekli sunacak degil .

SLaYeR KiNG

19.6.2014 17:40:42

+1
çat diye kutu gökten iniyor, bu da yetmezmiş gibi çat diye KOSKOCA KONTEYNIR göğe gidiyor.. adama senin ana hedef kitlen nintendocu mu yoksa sende mi bozukluk var diye sorarlar?

gamer-x

19.6.2014 17:28:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: gamer-x

karnesini alan foruma koşmuş ;yaw arkadaş anlamadınız gitti bu oyunda varillede yuvarlandık kutu içinde de saklandık yere porno dergi atıp adamda bayıllttık adamın tarzı bu MGS serisinde bu tür şeyler herzaman olmuştur takıldınız balon da balon ....


Bahsini ettiğin şeyler o kadar uçuk kaçık durmuyor, asla olmaz - olamaz denilecek şeyler değil. Adam balonla arabayı uçurdu ... Adamın tarzı bu öyle değil mi ? Her neyse, tartışmaya girmeyeceğim.

Mekanik elin avantajları , zamanı yavaşlatma, balon , kutu , fark edildiğiniz zaman otomatik olarak refleks moduna geçip yine ayrıca kısa bir süreliğine zamanı yavaşlatması , işaretleme, duvarın ardından görme sistemi, gadgetler ...

Zavallı düşmanlar ne yapsın bana :) ? Oyun lunapark gibi olmuş, gir nasıl istiyorsan eğlen tarzı. Videoda kesinlikle gerilmedim, yada klasik stealth-action oyunlarında ki "ahanda yakalanacak" duygusuna yakalanmadım.

Sağlık olsun tarzdır.

Not: "Karne, koşturmak" gibi kelamları kullanarak varabileceğiniz sonucu tam olarak kestiremedim. Aman dikkat o tarz ithamları kullandığınız bir şahıs kalkar sizden karne getirecek bir ürün üretir , maazallah diyeyim. Dilimize ve üslubumuza hakim olalım.

Yaşını , cismini bilmediğiniz insanlara bu tarz ithamlarda bulunamazsınız ...

Not: Ben yazana kadar bir kaç arkadaş daha yazmış ... Genel görüşler/kanı aynı. NeoGaf'ta da aynı şekilde "MGS 4'ten sonra çıta biraz fazla mı yükseldi ?" , "Mgs 4'ten sonra beklediğim tadı alamadım" gibisinden yorumlar bolca mevcut.

Demek ki neymiş? Balon bağlayıp arabayı uçurma tarzı herkesin hoşuna gitmeyebiliyor muş ...
Ps 3'te Mgs 4'ü oynamıştım , bu kadar ciddiyetsiz bir oyun değildi yahu :/ Bu nedir böyle. daha oyunu oynamadan sunumlardan gördüğün kadarıyla bu kanıya nasıl vardığını söyle bende sana 15 yıldır serinin bütün oyunlarını oynayan biri olarak sana kısa bir özet geçeyim ha dersenki ben oyunları NEOGAF daki yorumlar ve youtube daki videolarına göre değerlendirirm diyorsan boşuna yorum yapmayalım sana iyi oyunlar

BSC Misafiri

19.6.2014 17:27:48

0
Selam 1999 dan buyana takip ederim duşman işaretleme yerın belırlenmesı acısından guzel sayılır, Balonla olan işler gusel degil begenmedim psp oyununda da vardı, Gercekciligi bu kadar basit sekılde ôldurmemeli, Mgs hayranlarını dınleyıp eleştırılerı goz onune almaları lazım gırafıkler gusellesıyor ama eglence azalıyor heyacan yok oluyor,Yapımcıyı uyaran yokmu yanı bunu sacma goren gercekcılık azalıyor dıyen,neyse daha da ıyı olmasını umut edıyorum ederım mgs hayranlarını uzmesın kojıma abı Sozlerım yanlış anlasılmasın Bende cok severım heyacanla beklıyorum. Saygılar herkese

lextor

19.6.2014 17:05:55

0
MGS evrenini bilmeyen balon vs. bu gibi şeyleri asla katiyyen hiçbir şekilde anlayamaz!

seifer

19.6.2014 16:56:23

0
Oyun çok güzel olmuş tam Hideo Kojima işi merakla bekliyorum. Balon olayına bence Metal Gear serileri içinde hep böyle farklı şeyler oluyordu. Bence oyuna farklı bir hava katmış.

JasonBrody94

19.6.2014 16:28:33

0
Oyun mükemmel şüphesiz ama o balon vs şeyler gerçekçiliği fena şekilde baltalamış oyundan soğuttu beni

mementopolis

19.6.2014 16:14:13

0
Oyunda Solid snake değil. Big boss var dikkatinizi çekerim . Aynı oyun yapısına sahip değiller bes belli . Ama 3 cu oyunda abartılı değildi bu olaylar . Her neyse alıp oynayacağım neticede .

freshmind

19.6.2014 15:52:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x karnesini alan foruma koşmuş ;yaw arkadaş anlamadınız gitti bu oyunda varillede yuvarlandık kutu içinde de saklandık yere porno dergi atıp adamda bayıllttık adamın tarzı bu MGS serisinde bu tür şeyler herzaman olmuştur takıldınız balon da balon ....
Bahsini ettiğin şeyler o kadar uçuk kaçık durmuyor, asla olmaz - olamaz denilecek şeyler değil. Adam balonla arabayı uçurdu ... Adamın tarzı bu öyle değil mi ? Her neyse, tartışmaya girmeyeceğim. Mekanik elin avantajları , zamanı yavaşlatma, balon , kutu , fark edildiğiniz zaman otomatik olarak refleks moduna geçip yine ayrıca kısa bir süreliğine zamanı yavaşlatması , işaretleme, duvarın ardından görme sistemi, gadgetler ... Zavallı düşmanlar ne yapsın bana :) ? Oyun lunapark gibi olmuş, gir nasıl istiyorsan eğlen tarzı. Videoda kesinlikle gerilmedim, yada klasik stealth-action oyunlarında ki "ahanda yakalanacak" duygusuna yakalanmadım. Sağlık olsun tarzdır. Not: "Karne, koşturmak" gibi kelamları kullanarak varabileceğiniz sonucu tam olarak kestiremedim. Aman dikkat o tarz ithamları kullandığınız bir şahıs kalkar sizden karne getirecek bir ürün üretir , maazallah diyeyim. Dilimize ve üslubumuza hakim olalım. Yaşını , cismini bilmediğiniz insanlara bu tarz ithamlarda bulunamazsınız ... Not: Ben yazana kadar bir kaç arkadaş daha yazmış ... Genel görüşler/kanı aynı. NeoGaf'ta da aynı şekilde "MGS 4'ten sonra çıta biraz fazla mı yükseldi ?" , "Mgs 4'ten sonra beklediğim tadı alamadım" gibisinden yorumlar bolca mevcut. Demek ki neymiş? Balon bağlayıp arabayı uçurma tarzı herkesin hoşuna gitmeyebiliyor muş ...

Rapsody_izmir

19.6.2014 15:51:44

0
Bana ps1-ps2- ps3 aldıran oyun ne hallere gelmiş . O Paraşütler nedir Allah aşkına. Gta da bile böyle komedi yokya . Daha çok kişiye hitap edicez diye s.ıp batırmışlar güzelim oyunu. Bu sefer olmadı Hideo reis. Kusura bakma. Ps4 alsam bile bu oyunu kesinlike almam oynamam videolarını bile izlemem. Mazide kalsın metalgear sevgimiz. Elveda Hideo. (BSC editörleri mail falan atın şu adama gittiği yol yol değil )

KAKÁ

19.6.2014 15:48:52

0
Oynanışı izledim bir 20-25 dk kadar ben de MGS 4'ün havasını nedense alamıyorum bu oyundan, bir bu bir de FF 15 en çok beklediğim iki oyun, balon malon önemli değil de umarım oyunun kendisi balon çıkmaz.

gamer-x

19.6.2014 15:37:30

-1
karnesini alan foruma koşmuş ;yaw arkadaş anlamadınız gitti bu oyunda varillede yuvarlandık kutu içinde de saklandık yere porno dergi atıp adamda bayıllttık adamın tarzı bu MGS serisinde bu tür şeyler herzaman olmuştur takıldınız balon da balon ....

freshmind

19.6.2014 15:10:24

-2
Bu ne ya böyle , çat diye kutu , balon falan fistan. Nerede şimdi burada ki stealth olayı ? Sık balona bağla sık balona bağla ... Ps 3'te Mgs 4'ü oynamıştım , bu kadar ciddiyetsiz bir oyun değildi yahu :/ Bu nedir böyle. Kutunun falan , oyunun serisinde olduğunu biliyorum ancak bu babasının tarlası gibi geziyor ... Her hangi bir sınır yok bir şey yok. Sokağın ortasında karton yürüyor herifler bön bön bakıyor. Mgs 4'ün atmosferi adamı ağlatacak kadar sağlamdı. Bilmiyorum aynı havayı soluyamadım. Çıkışında güzel sağlam bir oyun olması dileğim ile.

BSC Misafiri

19.6.2014 15:09:24

0
Oyunda gözüme batan tek ciddi eksik fulton recovery system'in aşırı derecede fazla kullanılması oldu. Mübarek hemen hemen her şeyi Mother Base'e götürüyor. Askerler filan bir nebze ama askeri araçları filan alabilmesi çok saçma olmuş. Oyunu kolaylaştırmış sanki. Ağır çekim ve düşmanları işaretleme de Mgs ruhundan uzak fakat bunlar zaten ayarlardan kapatılabiliyodur. Yine air strike çağırma olayıda pek gitmemiş bu oyuna. Umarım çok nadir kullanma hakkımız vardır. Fakat oyun aşırı esnek bir oynayışa sahip gibi duruyor. Yapay zekanın ciddi bir falsosu yok. Animasyonlar filan çok iyi. Aynı şekilde kaplamalar da hoşuma gitti. Oyunun bu grafiklerde 1080p 60 fps'de yağ gibi akması da takdire edilesi. Kojima oyunu böyle uzun bir şekilde göstermek için erken olduğunu söylüyordu fakat oyun büyük oranda hazır gözüktü bana.

BSC Misafiri

19.6.2014 15:04:07

0
Daha başlamadı ki ne son iki dakikasından bahsediyorsun :D

BSC Misafiri

19.6.2014 15:04:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: fierro35
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

tüh be son iki dakikasına yetıstık


geri al sıkıntı yok :)
daha şimdi başladı o yüzden sıkıntı yok

BSC Misafiri

19.6.2014 15:04:02

-1
kutu olayı ile adamları, arabayı havaya uçurma gerçekliği baltalamış. splinter cell blacklistte böyle şeyler yoktu daha gerçekçiydi.

BSC Misafiri

19.6.2014 15:03:58

0
ps4 sürümü.

BSC Misafiri

19.6.2014 15:03:34

0
paraşütle uçurma işi olmamamış.konteynırı arabayı paraşütle uçurmak gerçekçiliği bozuyo gibi.onun dışında süper. yeni splinter cell snowdrop engine+biraz daha geniş alan+çeşitlilik+sağlam hikaye ile gelirse belki bu oyunu geride bırakır.

BSC Misafiri

19.6.2014 15:03:24

0
Yalnız oyun oynanıs bakımından ıyı olmus. 1080 60fps,yı de sunuyor. Valla helal olsun adamlar yapmıs.

Kasatka

19.6.2014 14:56:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: a.memo Benim dikkatimi çeken birşey oldu... Adamin 10 mt. Sonraki detaysiz kaplamalar yaklaştıkça yükleniyor o yüzden ben ps3 gameplayi olarak düşündüm ama sanmam ps3 versiyonunu göstereceklerini... İlerideki taslar otlar falan yaklaştıkça detaylaniyo hani çok uzaktaki nesneler olsa tamam da nerden Baksan 10 mt falan ötesi öyle olunca sasirdim acikcasi...
Acik dunya, 1080p, 60 FPS ye bu kadar kofte hocam anlayamadin mi hala. Eger konsollarinj orta limiti 1080 e 60 fps olsaydi bu dediklerin olmayacakti ama konsollar 1080 de ve 30 fps de bile catlamaya baslarken 60 fps de bu tur teknik hilesiz 1080,, 60 fps degerine cikmak imkansiz. Bunlari daha cok goreceksiniz acik dunya oyunlarda. Kapali alan ve koridorlarlarda cene dusurucu grafikler gorucez ama acik dunyalarda odun kacinilmaz.

Deadpool1239

19.6.2014 14:56:35

0
Ne paraşütmüş arkadaş

Vinewood

19.6.2014 14:39:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: a.memo Benim dikkatimi çeken birşey oldu... Adamin 10 mt. Sonraki detaysiz kaplamalar yaklaştıkça yükleniyor o yüzden ben ps3 gameplayi olarak düşündüm ama sanmam ps3 versiyonunu göstereceklerini... İlerideki taslar otlar falan yaklaştıkça detaylaniyo hani çok uzaktaki nesneler olsa tamam da nerden Baksan 10 mt falan ötesi öyle olunca sasirdim acikcasi...
o DoF ayarından kaynaklı , Mgs 2 den beridir bütün mgs oyunlarında var .

a.memo

19.6.2014 14:36:24

0
Benim dikkatimi çeken birşey oldu... Adamin 10 mt. Sonraki detaysiz kaplamalar yaklaştıkça yükleniyor o yüzden ben ps3 gameplayi olarak düşündüm ama sanmam ps3 versiyonunu göstereceklerini... İlerideki taslar otlar falan yaklaştıkça detaylaniyo hani çok uzaktaki nesneler olsa tamam da nerden Baksan 10 mt falan ötesi öyle olunca sasirdim acikcasi...

raxor36

19.6.2014 14:19:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes PS3 sürümünü mü? oynuyorlar
Yok, PS4 sürümü.

ozankardes

19.6.2014 14:13:08

0
PS3 sürümünü mü? oynuyorlar

rambocuk

19.6.2014 14:07:25

+1
Güzel görünüyor ama bu oyunu sevemedim bi türlü

fierro35

19.6.2014 13:52:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri tüh be son iki dakikasına yetıstık
geri al sıkıntı yok :)

BSC Misafiri

19.6.2014 13:26:26

0
tüh be son iki dakikasına yetıstık
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız