Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Patronu Gears of War'u Geri İstiyor

 
   Mevcut nesile damgasını vuran ve gerek hikaye modu, gerekse multiplayer moduyla unutulmaz bir macera yaşatan Gears of War serisi sadece Xbox 360 kullanıcılarının değil Xbox yetkililerinin de gönlünü çalmışa benziyor.

   Japon oyun dergisi Famitsu'ya konuşan ve DualShockers tarafından çevirilen röportaja göre Microsoft Oyun Stüdyoları patronu Phil Spencer, Gears of War serisini yeni nesilde de görmeyi canı gönülden istediklerini ancak bu konuda söz sahibi tek adresin Epic Games olduğunu belirtti:

"Gears of War, Epic Games tarafından geliştirildi ve Xbox 360'da bize uzun süre partnerlik ettiler. Ne yapmak istediklerini onlara sormak lazım. Gears of War'la ilgili herhangi bir duyuru yapmış değiliz ama seriyi Xbox One'da görmeyi umut ediyoruz. Şu anda tüm söyleyebileceğim bu kadar."
 
   Gears of War serisinin yapımında kilit rol oynayan pek çok isim, başta serinin babası ve tasarım yönetmeni Cliff Bleszinski geçtiğimiz yıl stüdyodan ayrılmış, bu yılsa Epic Games'in yapımcı ismi Chris Wynn, BioWare'e geçmişti. Serinin diğer önemli isimleri Rod Fergusson ve Mike Capps'in ayrılığı da eklendikten sonra çıkan Gears of War: Judgment, Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından geliştirilmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Battlefield 4'ün Kinect Desteği Geliştiriliyor GTA V İçin Bıçaklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.9.2013 21:16:06

+1
3. parti firmaların dalına basarsan böyle olur. Adam gibi stüdyo kursun Microsoft Sony'de Naughty Dog gibi stüdyolar var. isterlerse hemen Uncharted 4, The Last of Us 2 yaparlar... ve bu iş biter.

F355 Challenge

18.9.2013 19:32:58

0
Cliff'le Rod Fergusson geri dönse seri adam olur yeniden, onun dışında artık iyi bir GeOW zor görürüz. Judgment'la seri dibe vurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız