Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

X-Files'ın Animasyon Dizisi Geliyor

 
İlk kez 1993 yılında yayınlanan, hem televizyon hem de bilim kurgu dünyasında büyük bir yere ve öneme sahip olan X-Files dizisinin animasyon uyarlaması geliyor.
 
İlk açıklamalara göre bu animasyon, komedi türünde olacak. Diziden tanıdığımız Fox Mulder ve Dana Scully, bu animasyonda yer almayacak. Başka karakterlerin üzerinde şekillenecek. Animasyonun tam adı ise The X-Files: Albuquerque. 
 
Dizinin yaratıcılığını X-Files yaratıcısı Chris Carter, Rocky Russo ve Jeremy Sosenko ile birlikte yapacak. Yapımcılığını Gabe Rotter, animasyonunu ise Bento Box stüdyosu üstlenecek.
 
Dizi Fox'ta yayınlanacak, ancak yayın tarihi bilinmiyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Dizi Haberleri The X-Files: Albuquerque The X-Files x files animasyon dizi oyuncular konusu yaratıcı ne zaman yayın tarihi
Brooklyn Nine-Nine'ın 8. Sezonu Ertelendi Star Wars'ta "Rey" Rolünü Oynayan Daisy Ridley, Seri Bittiğinden Beri Çok İş Bulamadığını Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız