Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs Hakkında Yeni Bilgiler


      Beklentilerin yüksek olduğu Watch Dogs için yeni bilgiler yine oyunun yapımcı yönetmeni Jonathan Morin'den geldi. Morin, Twitter üzerinden sorulan binlerce soruya yanıt vermenin yanında bu kez pek çok oyuncunun merak ettiği "Oyunda, PS4 ve PC arasında ne gibi farklar olacak?"  sorusuna da cevap verdi.
 
     Morin'in belirttiğine göre bu iki sürüm arasındaki tek fark NVIDIA'nın bahsettiği efektler olacak. 
 
     Morin daha sonra Twitter üzerinden oyun hakkında şu bilgileri verdi:
 
 - Oyundaki Free Roam, bazı söylentilerin aksine tüm haritada olabilecek. Sadece Chicago'nun bir parçasında değil.
 - Free Roam'da oyununuzu isterseniz tüm oyunculara aktif edebileceksiniz isterseniz de sadece arkadaşlarınızı davet edebileceksiniz.
 - Bir alandan çıkıp tekrar girdiğinizde aynı NPC ile karşılaşma olasığı teknik olarak bulunuyor fakat bunun olması çok düşük bir ihtimal.
 -  Saklanma yerlerinizde uyuyarak oyunun saatini belirleyebileceksiniz fakat hava durumu için yapabileceğiniz bir şey yok.
 - Çoklu oyuncu modunda "Quick Reflexes" özelliğini kullandığınızda hala görsel ipuçlarını görebileceksiniz fakat oyunun zamanı yavaşlamayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Playstation 4'ün Kamerası Üzerinde Yapılan Deneyleri Gösteren Videolar Yayınlandı Japonya'da Son Beş Yılın En Kötü Haftası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

8.5.2014 10:02:19

0
Chicago şehri oyuna aynen aktarılmış, sadece şehir ortamında gezmek bile ayrı bir zevk olacak. Yeni oyun içi görüntüsü, çevre ve karekter detaylarını gösteren bir kaç resim yayınlandı. http://www.entertainmentbuddha.com/new-watch-dogs-screens-detail-environments-app-and-characters/

Mactavish-

29.4.2014 18:06:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: bocekgrafik<br> <br> TXAA zaten iyi bir şey değil arkadaşlar. HBAO ve türevleri ise FPS'yi düşürüp, sistemi kasmaktan başka işe yaramıyor emin olun ki.<br> Detaylar için imzamdaki <b>Multi FPS Oyuncu Rehberi</b>'ne bakabilirsiniz. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/ok.gif" align="middle" border="0" alt=""><br> </blockquote><br> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt=""> Ulan ne güldüm be sağolasın. Vasat bir sistemde HBAO'yu açmaya çalışıp, PC kaldırmayınca kötülemek.. Konsol fanboyluğu gözünüzü kör etmiş.<b> TXAA zaten iyi bir şey değil miş miş..</b> Bilmediğin, hayatta kullanmadığın şeyin iyi olup olmadığını nasıl bilebilirsin ? Daha düne kadar 256 mb'lık konsolunda oyun oynuyordun hala orda oynuyorsun neyin kafasındasın ?
1000 dolarlık kartlarla 256 mb lik konsoldan port oyunları oynuyorsun ama o ne olacak ? Onu geçtim 650M ekran kartı olan birinin böyle konuşması da ayrı bir çelişki.

CoreGame

29.4.2014 17:39:00

0
Ben xbox 360 da oynucam gözüme aman aman diyecek fark olmadıkca pek takılmam grafiğe tabi ultra ayarlarda pc de oynamakta var ama suanlık böyle oynayabilecem pek sorun etmiyorum npc sayısına falan gta v kadar olsun yeter.

bocekgrafik

29.4.2014 15:32:21

0
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. İmzamdaki konuya gir de oku, birşeyler öğren. – Konsolum yok. – 660ti varken TXAA'yı bizzat denedim. FXAA ve SMAA varken gereksiz. – HBAO, SSAO ve türevlerini de denedim. Görsel olarak oyuna kattığı birşey olmadığı gibi lag yapıyor, sistemi kasıyor ve FPS'yi düşürüyor. PC donanımlarını yetersiz gösterip, millete donanım aldırmak için çıkartılmış bir ayar. – 3 tane bilgisayarım var. Oyun için kullandığımda 2 tane 280X var. Yani ayar kısmaya ihtiyacım yok. Şimdi sen söyle bakalım, asıl sen hangi kafayla bana konsolcu diyorsun. Kafan güzel sanırım.

bocekgrafik

29.4.2014 15:27:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sen txaa nın odun gibi animasyonları sinematik tadına getirerek parçacık animasyonları eklediğini , hbao+ nın çoklu gölgeleme sayesinde hemen hemen gördüğün tüm nesnelere gerçekçi gölgeleme yaparak txaa ile muazzam bir atmosfer oluşturduğunu bilmiyorsan ya hiç nvidia kart kullanmamışsın yada bol kepçeden sallıyosundur
Aferin evlat. Çok güzel izah ettin. Bilmediğimiz neler varmış öyle. Vaaaay be. Hangi dünyada oluyor bunlar?

Blood Money

29.4.2014 15:24:12

0
Yemişim Gta'yı, Watch Dogs gelsin.

Cpt. Miller

29.4.2014 15:01:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sen txaa nın odun gibi animasyonları sinematik tadına getirerek parçacık animasyonları eklediğini , hbao+ nın çoklu gölgeleme sayesinde hemen hemen gördüğün tüm nesnelere gerçekçi gölgeleme yaparak txaa ile muazzam bir atmosfer oluşturduğunu bilmiyorsan ya hiç nvidia kart kullanmamışsın yada bol kepçeden sallıyosundur
Siz TXAA'nın ne olduğunu bildiğinizden eminmisiniz, parçacık animasyonu nedir ayrıca ?

BSC Misafiri

29.4.2014 14:49:36

-2
sen txaa nın odun gibi animasyonları sinematik tadına getirerek parçacık animasyonları eklediğini , hbao+ nın çoklu gölgeleme sayesinde hemen hemen gördüğün tüm nesnelere gerçekçi gölgeleme yaparak txaa ile muazzam bir atmosfer oluşturduğunu bilmiyorsan ya hiç nvidia kart kullanmamışsın yada bol kepçeden sallıyosundur

BSC Misafiri

29.4.2014 14:48:29

0
PC PS4 ve Xbox One arasında grafik farkı yapmak için uğraşacakları sanmam. Öyle bir lüksleri de yok.

bocekgrafik

29.4.2014 13:32:16

-1
TXAA zaten iyi bir şey değil arkadaşlar. HBAO ve türevleri ise FPS'yi düşürüp, sistemi kasmaktan başka işe yaramıyor emin olun ki. Detaylar için imzamdaki Multi FPS Oyuncu Rehberi'ne bakabilirsiniz.

pcrex

29.4.2014 13:11:28

0
yapımcıların açıklamaları üzerinden tartışmayın. bin türlü dalavere dönüyor arkada. daha geçen açıklama yapmadılar mı pc grafikleri e3 2012 videosundan bile daha iyi diye. En iyisi oyunun çıkmasını beklemek.

Rogue Agent

29.4.2014 12:23:52

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PS4 PC grafikleri aynı 1 gram poligon farkı bile olmaz. Siz pc yi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz PS4'ten iyi grafik yapamaz, sadece sistemleri kastıracak şekilde txaa olur. Ubisoft da hiç pcye sıcak bakmadı ki zaten. The Order 1886 ve infamous ss grafikleri efektleri daha iyi.
misafir üyelik kaldırılsın diye boşa demiyoruz...

BSC Misafiri

29.4.2014 11:58:45

-4
PS4 PC grafikleri aynı 1 gram poligon farkı bile olmaz. Siz pc yi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz PS4'ten iyi grafik yapamaz, sadece sistemleri kastıracak şekilde txaa olur. Ubisoft da hiç pcye sıcak bakmadı ki zaten. The Order 1886 ve infamous ss grafikleri efektleri daha iyi.

alike03

29.4.2014 11:57:04

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PS4 çoğu PC den daha iyi performans sağlayacaktır PC videolarında gördüğümüz grafikler gerçekten muhteşem fakat kimde var ki o sistem?
Bende [:'(] Watch Dogsun Grafiklerini elestireceksen önce bir sistemine bakacaksin. Eger sistemin cok iyi ve Oyun bunun hakkini vermiyorsa elestirebilirsin. Yoksa bu Trollükten baska birsey degildir. Bana soracak olursan böyle bir sisteme sahip olan biri olarak bence Grafikler yeterli. Hatta E3'deki hali ile ayni.

TheBladeRunner

29.4.2014 11:28:04

0
Adama iki aydir hep ps4 pc farki nasil olucak diye soruyorlar oda hep ayni seyleri soyluyor yani bu soyledigi yeni degil.Neyse burda daha detayli konusmus. http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-22-watch-dogs-graphics-will-compare-greatly-to-e3-2012

BSC Misafiri

29.4.2014 11:02:12

0
PS4 çoğu PC den daha iyi performans sağlayacaktır PC videolarında gördüğümüz grafikler gerçekten muhteşem fakat kimde var ki o sistem?

popkolik25

29.4.2014 09:53:37

0
Günün sonunda PC diğer platformlardan daha iyi grafik sunacaktır.Buna karşın PS4'ün ortalama bir PC'den daha iyi görseller sunacağını düşünüyorum.Bence UBISOFT, konsol tarafındaki satışları daha yüksek olduğu için böyle açıklama yapıyor.Yani konsol satışlarının önünü kesmek istemiyor.

imakenya dragons

29.4.2014 09:39:46

+1
Ozel nvıdıa efektlerı demıste morın, onu aktıflestırebılmek ıcın en az bı 770 olması lazım. He ben 520 ılede yaparım ama oynayamam. :)

BSC Misafiri

29.4.2014 06:28:32

0
Ne yani HBAO Plus ve TX Anti aliasing disinda nasil fark olmayacak ben anlamadim? Kaplama kalitesi falan PC'de daha iyi olmayacak mi? Oyun zaten cok yuksek sistem istiyo 1080P yaptigimizda Titan ya da 780 serisi ekran kartimiz yoksa zateb detaylari medium yapicaz. O zaman oyun PS4 versiyonundan kotu gorunecek. Bu Ubisoft adam olmaz gercekten. PC'nin gucunu kullanmiyorlar ya da kullanamiyorlar bu beni sinir ediyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız