Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K15'in Ön Sipariş İçerikleri Belli Oldu

 
     THQ'nun iflasından sonra 2K tarafından satın alınan WWE serisi Visual Concepts tarafından geliştiriliyor. Bu sene çıkışını gerçekleştirecek WWE 2K15'in ön sipariş içeriği geçtiğimiz saatlerde bir videoyla açıklandı.
 
     Oyunu ön sipariş eden oyuncular kariyerinde 24 şampiyonluğa imza atmış Steve Borden yani bilinen adıyla Sting. 28 Ekim'de PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkışını yapacak oyun için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
WWE WWE 2K Visual Concepts 2K Games 2K Sports
Oculus Rift DK2'yi İkinci Elden Satmaya Çalışan Geliştiricilerin Sipari İptal Edildi Project Cars'ın Desteklediği Direksiyon Setleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2014 10:15:58

0
Konsolda oynanan oyunların PC'de oynanaması diye bir şey olamaz, en basitinden alın kendinize bir Xbox 360 controller for windows bakın keyfinize. Konsoldan hiçbir farkı yok. Konsolda daha iyi oynanır yorumlarına kesinlikle katılmıyorum esas sağlam PC'de konsollardan kat be kat daha zevkli oynanır. Konsolların tek artısı konsollara özel oyunların bulunması, tüm platformlara çıkan oyunlarda bariz PC üstünlüğü olur, isteyen klavye fare isteyen kontrol cihazı ile oynayabilir. Yeter ki sisteminiz güçlü olsun.

Celtic Warrior

16.7.2014 04:23:38

0
Bir cok spor oyunu PC'ye cikmiyor zaten. Wrestling ve fighting gameleri hemen hemen hic cikmiyor.

betadragon

16.7.2014 03:42:19

+1
Oyunun geçmişini araştırırsanız pc ye niye çıkmadığını anlarsın adamlar isimden satış yapıyorlar

Guest-8FB5351A6

16.7.2014 02:17:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: cemecem21
alıntı:

Orijinalden alıntı: thanatos2 ŞU Seri bi PC'ye çıkmadı. PC'ye çıksa oyunu alan pc Oyuncuları, oyunu alan PS4 oyuncularını 2 ye katlayabilir'di.



Bilgisayarda oynaması da sıkıntılı Olur. Illa Bir kontrolcü Ile oynanmasi gerekir. Açıkçası spor oyunları dısında hem kontrolcü hem de klavye Ile oynadığım oyun Sayısı az. Bir de onun Oyunlarını o Kadar konsolda oynadıktan SONRA bilgisayara gelmesi Eklendi çok Tuhaf geliyor bana. Ama gelmesini ben de Eklendi çok isterim tabi ki.
evet bencede pc'de oynaması çok sıkıntılı olur. spor oyunları,yarış-futbol vb. oyunlar konsol'da daha iyi oynanır ama fps veya da gta gibi açık dünya oyunları konsol'da çok zor oluyor. alışmasıda zor. pc'de çok kolay ayarla mouse'den ateş et ama konsolda ayarlayıp ateş edene kadar adam zaten işini bitirir. indirir oynarsın beğenmessen silersin. seriyi seversende orjinal alır oynarsın. bide pc de grafikler çok daha iyi olabiliyor. eyer pc donanımın iyi ise, 4k da görüntü kalitesi-fps oranı harika olur. inşallah bi gün gelirde. :)

KoRnTuNeS

16.7.2014 02:06:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: thanatos2 şu seri bi pc'ye çıkmadı. pc'ye çıksa oyunu alan pc oyuncuları,oyunu alan ps4 oyuncularını 2 ye katlayabilir'di.
aynen torrent sitelerinde yapılan indirmelerle orijinal satışları 10a falan katlardı

cemecem21

16.7.2014 00:49:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: thanatos2 şu seri bi pc'ye çıkmadı. pc'ye çıksa oyunu alan pc oyuncuları,oyunu alan ps4 oyuncularını 2 ye katlayabilir'di.
Bilgisayarda oynaması da sıkıntılı olur. İlla bir kontrolcü ile oynanması gerekir. Açıkçası spor oyunları dışında hem kontrolcü hem de klavye ile oynadığım oyun sayısı az. Bir de onun oyunlarını o kadar konsolda oynadıktan sonra bilgisayara gelmesi çok tuhaf geliyor bana. Ama gelmesini ben de çok isterim tabi ki.

Guest-8FB5351A6

15.7.2014 23:30:19

0
şu seri bi pc'ye çıkmadı. pc'ye çıksa oyunu alan pc oyuncuları,oyunu alan ps4 oyuncularını 2 ye katlayabilir'di.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K15 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız